TRIOflex

TRIOflex + Revmatol

- PRØV DEN ULTIMATE LEDD-OG MUSKEL PAKKE
Velg betalingmåte:

Abonnementet er uten binding og kan sies opp fortløpende med siste frist 10 dager før neste sending ved å kontakte kundeservice. Siste frist dato finner du på din faktura. Veiledende pris er kr 399. Porto og eksp kr 39,50 tilkommer hver sending. Neste pakke kommer om ca 4 uker.

Den inneholder 3 esker = 3 mnds bruk.
Totalpris per forsendelse inkl porto er kr 997,10 (Dette tilsvarer kun kr 319,20 pr boks/mnd).
Deretter mottar du videre forsendelser hver 12.uke med 20% rabatt.

TRIOflex kapsler

Trioflex ble spesielt utviklet for å fremme sunne ledd og brusk ved å styrke leddets styrke, mobilitet og fleksibilitet. Den inneholder en blanding av viktige ingredienser som bidrar til å opprettholde helse av ledd og brusk

.

Brusken absorberer også sjokk når leddet settes under press, for eksempel når du går eller løper. Uten tilstrekkelige mengder av brusk, gnisser bein mot hverandre som forårsaker smerter, hevelser og stivhet..

Studier

En randomisert, dobbeltblind, klinisk studie viste at 40 mg. UC-II er mer enn dobbelt så effektivt som 1500 mg. glukosamin + 1200 mg. chondroitin når det gjelder å øke leddenes komfort og fleksibilitet.

Ved å ta i bruk tre ulike vurderingsverktøy (WOMAC, VAS og Lequesne funksjonell indeks) kunne forskerne konkludere med at UC-II utkonkurrerte Glucosamine / chondroitin kombinasjonen.

Noen fordeler ved kollagen kosttilskudd er forbedring mens du går på et flatt underlag, utfører tunge huslige plikter, stiger trapper, og mens du hviler i sengen. UC-II viste også seg å være trygt og godt tolerert med ikke noe kjente bivirkninger.

Hovedingredienser og dosering

UC II Kollagener en klinisk testet og patentert form for udenaturert Type II Kollagen som effektivt omprogrammerer immunsystemet til å fremme sunne ledd og øke mobilitet og fleksibilitet.

Vitamin C bidrar til normal kollagendannelse og har betydning for ben og brusk’s normale funksjon.

Vitamin D3 bidrar til kollagen dannelse for opprettholdelse av normal bein og brusk.

Mangan er viktig for opprettholdelse av normal bein og for generell utvikling av bindevev.

Urtene Ingefær er rot ekstrakt og har lang folkemedisinsk tradisjon for sin gode virkning på ledd og muskler og er en kraftfull substans som bidrar til å beskytte dine ledd.

Urtene Boswellia Den gummiaktig harpiks fra Boswellia treet har i lang tid blitt brukt for å fremme god ledd helse.


Pakning: 60 kapsler/pakke

Dosering: Ta 1 kapsel to ganger daglig

TRIOFLEX_INGREDIENSER.jpg