Skingain Abonnementstilbud

SKINGAIN

- en ny og naturlig måte å motvirke hudens aldringsprosess

  • Strammer opp huden
  • Reduserer rynker, fine linjer og strekkmerker
  • Styrker negler
  • Styrker håret og stimulerer vekst
  • Godt for leddene
Velg betalingmåte:

Abonnementet er uten binding og kan sies opp fortløpende med siste frist 10 dager før neste sending ved å kontakte kundeservice. Siste frist dato finner du på din faktura. Veiledende pris er kr 379. Porto og eksp kr 39,50 tilkommer hver sending. Neste pakke kommer om ca 4 uker.

Den inneholder 3 esker = 3 mnds bruk.
Totalpris per forsendelse inkl porto er kr 948,50 (Dette tilsvarer kun kr 303,- pr boks/mnd).
Deretter mottar du videre forsendelser hver 12.uke med 20% rabatt.

Hvorfor bruke SKINGAIN?

Vakker hud har til alle tider vært et symbol på ungdom, liv og kraft. Med alderen mister huden sin naturlige elastisitet og fuktighet. Resultatet er fine linjer, rynker og furer.

Kollagen er det viktigste proteinet i bindevevet og kan utgjøre rundt 30 % av kroppens totale proteinvekt, og så mye som 75 % av hudens protein. Allerede ved 25 års alder avtar kroppens evne til å danne kollagen. Nedbrytning av kollagen ved aldring fører til rynker.

Bindevevet i huden inneholder større mengder hyaluronsyre. Dette fungerer som smøremiddel og gir huden form, volum og øker evnen til å holde på fuktighet. Mengden hyaluronsyre i huden avtar også med alderen. Dette reduserer hudens evne til å holde på vann, og medfører volumtap i huden med påfølgende rynkedannelse og andre aldringstegn.

SKINGAIN tilfører kollagen 1, kollagen 2 og hyaluronsyre til huden!

Hovedingredienser og dosering

SKINGAIN_INGREDIENSER.jpg