Revmatol Abonnementstilbud

Revmatol

- ledd- og muskelsmerter
Velg betalingmåte:

Revmatol første forsendelse 50% - kun kr 124,50 for 4 uker.
A Abonnementet er uten binding og kan sies opp fortløpende med siste frist 10 dager før neste sending ved å kontakte kundeservice. Siste frist dato finner du på din faktura. Veiledende pris er kr 249,-. Porto og eksp kr 39,50 tilkommer hver sending.

Pakke nr 2 kommer om 4 uker. Den inneholder 3 bokser = 12 ukers bruk.
Totalpris per forsendelse inkl porto er kr 622,50,- (Dette tilsvarer kun kr 207,50,- pr tube/mnd).
Deretter mottar du videre forsendelser hver 12.uke med 20% rabatt.

Revmatol

Revmatol Krem: Det ble spesielt formulert for å bidra til å redusere ledd- og muskelsmerter, og dermed forbedre livskvalitet, så vel som bidra til å bremse ned de prosessene som forårsaker slike smerter.

For å oppnå dette, inneholder Revmatol TM ingredienser som har vist seg å bremse degenerasjonen av brusken og leddvæsken, som er involvert i utviklingen av artrose, og som har vist seg å forbedre ledd- og muskelsfunksjon, så vel som redusere smerten som oppstår som en følge av degenerativ leddgikt.

I tillegg inneholder Revmatol TM ingredienser som har vist seg å ha betennelseshemmende og anti-ødem egenskaper. Betennelser utgjør en viktig del av de underliggende årsakene til muskel- og leddsmerter og derfor spiller reduksjon av betennelser en sentral rolle i smertereduksjon og forbedret funksjon.

Revmatol Krem formulering inneholder:

 • Marine Complex: Har betennelseshemmende virkninger som kan lette smerter, forbedre generell ledd- og muskelfunksjon, og bidra til å hemme nedbrytning av brusken, så vel som gjenoppbygge brusken i leddene og sener.
 • Dimetylsulfon (MSM): Dette svovel-rik molekyl har flere funksjoner som gjelder leddhelse. For det første, tilstrekkelige forsyninger av svovel er nødvendig for den stabile cross-linkingen av bein og brusk i leddene. Den har vist sterke betennelseshemmende egenskaper, og er også en effektiv transportør av andre stoffer gjennom hud barrieren og inn i blodstrømmen.
 • Mentol: Tradisjonelt brukt for sine beroligende og kjølende egenskaper, så vel som for stimulering av blodstrømmen.
 • Mint (Mentha Arvensis) olje: Mynte olje har i dyrestudier vist seg å ha betennelseshemmende egenskaper.
 • Ruskus (Ruscus Aculeatus) ekstrakt: Tradisjonelt brukt for sin effekt mot venøs utilstrekkelighet. Den har vasokonstriktoriske/åresammentrekkende egenskaper, bidrar til at veneveggene styrkes og reduserer ødem.
 • Hvit ingefær (Hedychium coronarium) ekstrakt: Tradisjonelt brukt i Asia mot hodepiner, så vel som å motvirke betennelser og revmatiske smerter. Den har vist seg å kunne hemme frigjøringen av pro-inflammatoriske cytokiner.
 • Gullris (Solidago Virgaurea) ekstrakt: Eksperimentelle studier har vist at gullris har anti-ødem og betennelseshemmende egenskaper.
 • Sitronskall (Citrus Limonium L) ekstrakt: Rik på bioflavonoider, f.eks rutin, som har vist seg å ha anti-ødem egenskaper og antioksidante virkninger.

Dosering:
Massere kremen direkte inn i musklene og ledd 2- 3 ganger om dagen

Pakning:
75 ml Tube

Ledd- og muskelsmerter

Ledd- og muskelsmerter er veldig vanlig. For eksempel, 50 millioner av amerikanere er beregnet å leve med kroniske smerter forårsaket av sykdomer, forstyrrelser eller ulykker. I tillegg er ytterligere 25 millioner av amerikanere antatt å lide av akutt smerte etter ulykker eller kirurgi. I Norge utgjør muskelskjelettsmerter 61% av alle fravær fra jobben hos de ansatte.

Ifølge WHO er artrose blant de 10 mest funksjonshemmende sykdommer i den industrialiserte verden. 9,6% av menn og 18,0% av kvinner over 60 år har vist symptomer på artrosen. Revmatoid artritt (leddgikt) rammer mellom 0,3% og 1% av befolkningen i de industrialiserte land, og er mer vanlig blant kvinner enn blant menn.

De vanligste typer av smerte i industrialiserte land er:

 • Leddgikt smerte – først og fremst artrose og revmatoid artritt
 • Smerter i korsryggen - uspesifikke, knyttet til skiveprolaps, forstuet muskler osv
 • Bein / leddsmerter - uspesifikke, ikke diagnostisert som leddgikt smerte
 • Muskelsmerter
 • Fibromyalgi

Ifølge offisielle USA statistikken, mens ca. 20% av befolkningen mellom 18 og 44 år lider av leddsmerter, dobler denne prosenttallen til ca. 40% i aldersgruppen fra 45 - 64 år og ytterligere øker til ca. 50% i aldersgruppen over 65 år.

Selv om de ikke er livstruende, smertene har en stor innvirkning på livskvaliteten og kan virke immobiliserende.

Almea

Artritt er en betennelse i ett eller flere ledd. Et ledd er et området hvor to eller flere bein møter. Vanligvis innebærer artritt forringelse av brusken. Som regel beskytter brusken ledd, slik at det kan bevege seg lett. Brusken absorberer også sjokk når leddet settes under press, for eksempel når du går eller løper. Uten tilstrekkelige mengder av brusk, gnisser bein mot hverandre som forårsaker smerter, hevelser (betennelser) og stivhet.

Det finnes over 100 forskjellige typer av artritt - de vanligste er artrose (slitasjegikt) og revmatoid artritt (leddgikt). Mens revmatoid artritt er en autoimmun sykdom, kan artrose bli et følge av slitasje i ledd, så vel som en rekke sykdommer som fremskynder forringelse av brusken. Reumatoid artritt kan føre til artrose.

Typiske symptomer på artritt er:

 • Leddsmerter
 • Hovne ledd
 • Redusert evne til å bevege leddet
 • Rødhet i huden rundt leddet
 • Stivhet, særlig om morgenen
 • Varme rundt leddet.

I tilfelle av alvorlig artrose, kan operasjon med total eller delvis erstatning av det rammete leddet være den eneste løsningen. Denne prosedyren er vanlig utført når brusken er nedslitt.

Smerte i korsryggen er den vanligste årsaken til uførhet blant unge voksne. Det antas å påvirke mer enn 80% av befolkningen på et eller annet tidspunkt i livet deres, og 4-33% av befolkningen til enhver tid, ifølge WHO.
Mange faktorer - fysiske, psykiske og yrkesmessige - bidrar til forekomsten av ryggsmerter. Disse kan omfatte traumer eller mekaniske skader, så vel som skiveprolaps, muskelsmerter osv.

Bein/Leddsmerter kan være en følge av artrose, men også av mange andre grunner. Artrose er en sykdom preget av en lav beinmasse og en strukturell forringelse av benvevet. Dette i sin tur fører til at bein bir skjøre og at risiko for brudd øker. Ifølge WHO har 15% av den europeiske og amerikanske befolkningen mellom 50 og 59 år artrose av en varierende grad, mens hele 70% av befolkningen over 80 år har den samme.

Muskelsmerter kan bli forårsaket av en rekke grunner. Det kan bli en følge av at muskelfibrene blir revet, som fører til at omliggende muskelfibrene trekkes sammen. Det er også vel kjent og akseptert at mangel på variert fysisk trening kan være en vanlig årsak til muskelsmerter.

Fibromyalgi er en skydom, men dens årsaker er fortsatt ukjent. Det ble fremsatt flere hypoteser om dens årsaker - noen er knyttet til en unormal følsomhet for smerte, andre til forstyrrelse av normal dopamin-relaterte nevrotransmisjon. Uansett hva årsaken til sykdommen er, gjenstår det faktum at de som blir rammet av fibomyalgi ofte opplever vedvarende, uspesifikk smerte over større områder på kroppen, ofte med flere ømme punkter.

Generelle kommentarer

Som det kan forstås fra det ovenstående, kan kategorier av ledd og muskelsmerter være overlappende. Den samme årsaken kan føre til flere symptomer. De samme symptomene kan klassifiseres på flere måter. Det som kan konkluderes er at ledd- og muskelsmerter påvirker en stor del av befolkningen på et eller annet tidspunkt i livet deres, at disse smertene har en sterk negativ innvirkning på livskvaliteten, og at smertene kan i mange tilfeller virke hemmende.

Uavhengig av hva som har forårsaket ledd- og muskelsmerter, er det viktig å erkjenne det faktum at regelmessig og variert trening, så vel som tilstrekkelig inntak av næringsstoffer er viktig for forebygging av de ledd- og muskelsmertene. Det er f.eks vel kjent at mangel på magnesium kan føre til muskelkramper og muskelsmerter. På samme vis er kalsium, vitamin D3 og vitamin K viktig for å opprettholde god beinhelse.

Hovedingredienser og dosering

REVMATOLCREAM_INGREDIENSER.jpg