Flexin Abonnementstilbud

FLEXIN

FLEXIN gir rask virkning på

 • Leddbrusk
 • Benbygning
 • Hud
 • Reduserer leddsmerte
Velg betalingmåte:

FLEXIN - første forsendelse 50% - kun kr 199 for 30 dager
Abonnementet er uten binding og kan sies opp fortløpende med siste frist 10 dager før neste sending ved å kontakte kundeservice. Siste frist dato finner du på din faktura. Veiledende pris er kr 399. Porto og eksp kr 39,50 tilkommer hver sending. Neste pakke kommer om ca 4 uker.

Den inneholder 3 bokser = 12 ukers bruk.
Totalpris per forsendelse inkl porto er kr 996,5 (Dette tilsvarer kun kr 319,- pr boks/mnd).
Deretter mottar du videre forsendelser hver 12.uke med 20% rabatt.

FLEXIN - innhold

  FLEXIN er et kosttilskudd spesielt utviklet for ledd og muskler og inneholder:

 • Collagen II er et protein som vedlikeholder bindevevet i leddbrusken.
 • Vitamin C bidrar til å bedre opptak av kollagen i brusken.
 • Sink (sporstoff) bidrar til å opprettholde normale knokler.
 • Mangan (sporstoff) er viktig for samordning av muskelgruppene og muskelrefleksene.
 • Kobber (sportstoff) bidrar til å opprettholde normale knokler.
 • Molybden (sporstoff) bidrar til normal svovelomsetning som er viktig for optimal leddfunksjon.
 • Vitamin D er viktig for benbygningen, ved at det bidrar til et normalt opptak av kalsium og fosfor, samt at den opprettholder normale kalsiumverdier i blodet.

FLEXIN - bruk og informasjon

Produktet er dokumentert effektivt alene, men kan brukes sammen med andre leddprodukter for synergisitiske effekter, men som alltid bør man kontakte sin lege før man starter egenbehandling. FLEXIN er nyttig for alle som vil beholde en aktiv livsstil, og som vil ha et produkt de kan stole på. FLEXIN inneholder sporbare ingredienser, og fremkaller ikke allergier. Virkestoffene er økovennlige, og skader ikke marine økosystemer.

Anbefalt daglig inntak er 4 kapsler a 500 mg.

Ingredienser:
Collagen II, Boswellia serrata, tabletthjelpestoffer (mikrokrystalinsk cellulose, trkasliumfosfat, magnesiumsalter av fettsyre, hudroksypropylmetylcellulose), L-askorbinsyre, sinksitrat, kobbersulfat, manganglukonat, natriummolybat, kolekalciferol

Hvorfor bruke FLEXIN?

FLEXIN hindrer nedbrytningen av brusk, samtidig som den støtter oppbyggingen. Dette gjør produktet unikt! Flexin har et høyt innhold av kollagen II, som betyr at det tilfører leddbrusken naturlig kollagen.

Bli kvitt leddplager!

Leddplager generelt, er det største helseproblemet i Norge. Artrose/slitasjegikt er blant de vanligste årsakene til alvorlige smerter og invaliditet. Mer enn halvparten av den voksne befolkningen viser tegn til sykdommen.

Leddenes funksjon avhenger helt av at brusken som finnes mellom hvert ledd fungerer som den skal. Den virker blant annet som en støtdemper, og hjelper også til med å gjøre dine bevegelser smidige og myke. FLEXIN inneholder kollagen II og andre naturlige, kroppskjente stoffer er som bygger brusk og hindrer videre nedbrytning av denne, kombinert ekstrakt fra Boswellia Serrata. For at brusken skal fungere som normalt er den avhengig av kollagen. Dette er en helt sentral byggestein i brusken mellom leddene (ca 70%).

Dokumentert effekt mot slitasjegikt

FLEXIN inneholder to hovedvirkestoffer:
ChondrActive - en dokumentert, standardisert og patentert ingrediens bestående en unik miks av kollagen II.
Ekstrakt fra Boswellia Serrata (indisk salaitre) som er gunstig ved leddplager.
Randomiserte, dobbeltblinde og placebokontrollerte studier, samt evalueringer viser at virkestoffene i FLEXIN bidrar til signifikant bedring av mobilitet (WOMAC evaluering).
Ref: http://www.diana-food.com

Hovedingredienser og dosering

FLEXIN_INGREDIENSER