OsteosylD3 Abonnementstilbud

OsteosylD3®

- den komplette benformelen
Velg betalingmåte:

OsteosylD3 - første forsendelse 50% - kun kr 124,50 for 4 uker
Abonnementet er uten binding og kan sies opp fortløpende med siste frist 10 dager før neste sending ved å kontakte kundeservice. Siste frist dato finner du på din faktura. Veiledende pris er kr 249. Porto og eksp kr 39,50 tilkommer hver sending. Pakke nr 2 kommer om 4 uker.

Den inneholder 3 bokser = 12 ukers bruk.
Totalpris per forsendelse inkl porto er kr 636,50,- (Dette tilsvarer kun kr 199,- pr boks/mnd).
Deretter mottar du videre forsendelser hver 12.uke med 20% rabatt.

Beskytt din benhelse

OsteosylD3® er vitenskapelig utviklet på grunnlag av de aller nyeste forsknings og internasjonale funn på rollen av næringsstoffer i normal benhelse.

OsteosylD3® gir det nødvendige tilskuddet av kalsium, magnesium, sink og vitamin K og D3 som bidrar til opprettholdelse av normale ben.

Over 200 millioner mennesker i verden er anslått til å lide av osteoporose (tap av beinmasse og skjøre bein) ifølge WHO, Verdens helseorganisasjon. Osteoporose fører til redusert mobilitet, økt risiko for brudd - og langvarige smerter og redusert livskvalitet. Omtrent 30% av alle amerikanske og europeiske postmenopausale kvinner har osteoporose, og minst 40% av disse kvinnene, så vel som 15 - 30% av menn, vil oppleve ett eller flere brudd i deres gjenværende levetid.

Kvinner har mindre beinsubstans enn menn, og er mer utsatt for å utvikle osteoporose. Tap av beinmasse (osteoporose) og risiko for brudd og uføre øker med alderen for begge kjønn.

Mangler på kalsium, magnesium, sink og vitamin D3 og K er anerkjente risikofaktorer i utvikling av skjøre bein (osteoporose).

De fleste vet at mangel på kalsium kan føre til osteoporose og risiko for brudd. Kalsium alene er imidlertidig ikke tilstrekkelig. Kalsium er en viktig komponent i alle bein, men andre næringsstoffer er også nødvendig for å bygge og vedlikeholde sterke bein.

Magnesium er en av disse, og er nødvendig for å bygge sterke bein og er en del av beinstrukturen. Magnesium er en kofaktor i mer enn 300 enzymsystemer som regulerer diverse biokjemiske reaksjoner i kroppen.

Som andre celler i kroppen, også beinceller er kontinuerlig fornyes. Sink er nødvendig for benmetabolisme og fornyelse av bein. Derfor er sinkmangel en av faktorene som bidrar til osteoporose.

Også vitamin D og K er viktige for normal benvekst. Vitamin D øker opptaket av kalsium i skjelettet. Ofte har pasienter med osteoporose høye nivåer av kalsium i blodstrømmen, men lave nivåer i benene - som er forbundet med vitamin D-mangel. Likeledes er vitamin K viktig for aktivering av vitale beinproteiner. Derfor kan mangel på vitamin K føre til økt risiko for benbrudd.

Benhelse

Bein spiller mange roller i kroppen - gir struktur, beskytter organene, forankrer muskler og lagrer kalsium. Mens det er spesielt viktig å ta skritt for å bygge sterke og friske bein i barndommen og ungdomsårene, kan du ta skritt i voksen alder for å beskytte din benhelse også.

Bein er i kontinuerlig endring - nye ben er gjort og gamle ben er brutt ned. Når du er ung, gjør kroppen dine nye ben raskere enn det bryter ned gamle ben og din benmasse øker. De fleste mennesker når sin "topp-benmasse" rundt 30 år. Etter det, fortsetter benremodelleringen, men du mister litt mer enn du får. Hvor sannsynlig er det at du utvikler osteoporose er - en tilstand som forårsaker at bein blir svake og skjøre - avhengig av hvor mye beinmasse du oppnår etter du har fylt 30 år og hvor raskt du mister den senere. Jo høyere "topp-benmasse", jo mer bein du har "i banken" jo mindre sannsynlig er det at du utvikle osteoporose i ung alder.

  Noen faktorer som kan påvirke beinhelse - noen modifiserbare og noen ikke. For eksempel* :
 • Mengden av kalsium og andre viktige næringsstoffer i kostholdet ditt.
 • Fysisk aktivitetsnivå. Personer som er fysisk inaktive har en høyere risiko for osteoporose enn sine mer aktive kolleger.
 • Tobakksbruk og overdrevent alkoholforbruk.
 • Å være en kvinne. Kvinner har mindre benvev enn menn.
 • Bli eldre. Dine bein blir tynnere og svakere når du blir eldre.
 • Rase, kroppsfigur og familiehistorie. Du har størst risiko for å få osteoporose hvis du er kaukasisk (hvit) eller av asiatisk avstamning. Du har også større risiko hvis du er ekstremt tynn (med en kroppsmasseindeks på 19 eller mindre) eller har en liten kroppsfigur fordi du kan ha mindre benmasse å trekke fra som du eldrer. I tillegg har en forelder eller søsken som har osteoporose satt deg i større risiko - særlig hvis du også har en familiehistorie med brudd.
 • Hormonnivåer. For mye thyroid hormon kan føre til tap av beinmasse. For kvinner øker bentap dramatisk i overgangsalderen noe som skyldes minking av østrogennivået. Lengre perioder med amenoré, fravær av menstruasjon før overgangsalder øker også risikoen for osteoporose. For menn kan lavt testosteronnivå forårsake tap av benmasse.
 • Spiseforstyrrelser og andre vilkår og prosedyrer som påvirker bein helse. Personer som har anoreksi eller bulimi er i fare for bentap.
 • Bruk av visse medisiner. Langvarig bruk av kortikosteroid medisiner, for eksempel prednison, kortison, prednisolon og deksametason, er skadelig for bein. Andre legemidler assosiert med økt risiko for osteoporose inkluderer langvarig bruk av antidepressive medikamenter (SSRI), kreftbehandling og de syrehemmende legemidlene som kalles protonpumpehemmere og aluminiumholdige antacida.

Hvordan forebygge osteoporose

 • Tilstrekkelig inntak av næringsstoffer i OsteosylD3® - kalsium, magnesium, sink og vitamin D3 og K
 • Regelmessig trening
 • Unngå rusmisbruk
 • Legen kan anbefale benforsterkende medisiner eller hormonbehandling. Dette bør bare tas under medisinsk tilsyn

Grønne grønnsaker er generelt rike på kalsium. Det er også melkeprodukter, inkludert ost og noe sjømat - spesielt sardiner med bein.

Bønner og nøtter er rike på magnesium. Det er også spinat og fullkornsbrød.

Østers og skalldyr er blant de rikeste kildene til sink, men også kjøtt er en god kilde til dette viktige mineralet. Hvis du ikke spiser animalske matvarer, er bønner og kikerter blant matkilder med høyt innhold av sink.

Tran og fet fisk har lenge vært kjent som en god kilde til vitamin D. Siden vitamin D bare er løselig i fettsyrer, vil en fettfattig diett føre til økt risiko for vitamin D-mangel med mindre supplert med kosttilskudd.

Vitamin K kan best oppnås gjennom kosten fra grønne bladgrønnsaker, vegetabilske oljer og kornprodukter / fullkornsbrød.

Hvis du ikke er sikker på at det daglige kostholdet inneholder nok av disse næringsstoffene, anbefales det å ta et daglig tilskudd.

OsteosylD3® - den komplette benformelen

OsteosylD3® er utviklet på grunnlag av den nyeste vitenskapelige kunnskap og i samsvar med anbefalinger fra WHO og nasjonale helsemyndigheter.

Den inneholder alle de viktige næringsstoffene generelt anbefalt for å bygge og vedlikeholde sterke bein i balanserte mengder for å sikre at næringsstoffene arbeider sammen.

I motsetning til mange andre kosttilskudd for ben beskyttelse, inneholder den ikke bare kalsium til forskjell fra tilsetning av vitamin D som tilbys av mange andre. Den inneholder også viktige mengder mineraler magnesium og sink, og vitamin K som er like viktig for beskyttelse av friske bein i alle aldre.

Innhold per døgndose:

 • 1000 mg Kalsium
 • 400 mg Magnesium
 • 20 mg Sinc
 • 20 mcg Vitamin D3
 • 200 mcg Vitamin K

Dosering:
Voksne personer er anbefalt å ta 2 tabletter av OsteosylD3® per dag

Pakke:
60 tabletter

Hovedingredienser og dosering

OSTEOSYLD3_INGREDIENSER.jpg