ImmiFlex® Kids Abonnementstilbud

ImmiFlex Kids
Godt for immunsystemet

 • Kun 1 kapsel om dagen, kan strøes på mat
 • Tilpasset barn
Velg betalingmåte:

ImmiFlex Kids - første forsendelse 50% - kun kr 49 for 30 dager
Abonnementet er uten binding og kan sies opp fortløpende med siste frist 10 dager før neste sending ved å kontakte kundeservice. Siste frist dato finner du på din faktura. Veiledende pris er kr 99. Porto og eksp kr 39,50 tilkommer hver sending. Neste pakke kommer etter ca 4 uker.

Den inneholder 3 esker = 12 ukers bruk.
Totalpris per forsendelse inkl porto er kr 276,50 (Dette tilsvarer kun kr 79,- pr boks/mnd).
Deretter mottar du videre forsendelser hver 12.uke med 20% rabatt.

Dokumentert effekt!

ImmiFlex® Kids er et kosttilskudd som inneholder en patentert naturlig immunaktivator, Wellmune WGP® betaglukaner, som har vært gjenstand for en lang rekke forskningsstudier. To av disse forskningsrapportene er blant annet publisert i The Journal of Applied Research og Journal of Sport Science and Medicine. Wellmune WGP® betaglukaner ble i 2011 vitenskapelig vurdert av EU/EFSA og ble da det eneste beta 1,3/1,6 glukan som er godkjent som Novel Food.

Immiflex

Hvorfor bruke ImmiFlex®?

ImmiFlex® Kids er tilpasset barn opp til 40 kg med nødvendig mengde betaglukaner for barn. Produktet består derfor av 100 mg Wellmune WGP og full dosering med vitamin D, som også er veldig viktig for et velfungerende immunforsvar.

ImmiFlex® produktene er de best dokumenterte Betaglukan-produktet på markedet, med patenterte Wellmune WGP® Betaglukaner fra celleveggen i bakegjær, og er beskyttet av mer enn 40 patenter. Mer enn 1,5 milliarder kroner er blitt investert i utvikling, forskning og kliniske studier for å kartlegge hvordan produktet virker. Wellmune WGP® Betaglukaner er også godkjent som Novel Food av EU/EFSA som eneste 1,3/1,6 betaglukan i 2011.

ImmiFlex® Kids representerer en helt ny måte å aktivere immunforsvaret på, og utgangspunktet er faktisk flere tusen år gammelt. Menneskekroppen har siden tidenes morgen utviklet en egen evne til å bekjempe angrep fra gjær, og det er denne mekanismen som aktiveres av ingrediensen i ImmiFlex® Kids.

Betaglukanene i ImmiFlex Kids aktiverer nemlig de viktige immuncellene neutrofile granulosytter/hvite blodlegemer til å tro at alle fiendtlige inntrengere i kroppen er gjær. Dermed blir inntrengerne angrepet og uskadeliggjort raskere og mer effektivt av neutrofilene.

Hovedingredienser og dosering

  ImmiFlex® Kids inneholder Wellmune WGP® Betaglukaner og Vitamin D, som begge er kjent for å være godt for immunforsvaret. ImmiFlex® Kids representerer dermed en helt ny måte å aktivere immunforsvaret på, og utgangspunktet er faktisk flere tusen år gammelt. Menneskekroppen har siden tidenes morgen utviklet en egen evne til å bekjempe angrep fra gjær, og det er denne mekanismen som aktiveres av ingrediensen i ImmiFlex® Kids .

  Betaglukanene i ImmiFlex® Kids aktiverer nemlig de viktige immuncellene neutrofile granulosytter/hvite blodlegemer til å tro at alle fiendtlige inntrengere i kroppen er gjær. Dermed blir inntrengerne angrepet og uskadeliggjort av neutrofilene.
  Dosering: 
  Ta 1 kapsel om dagen sammen med mat. Svelg kapslene med vann. Ved behov kan kapselen deles og innholdet strøs over mat eller i drikke 

  Innhold pr dagsdose: 
  Wellmune WGP® (Beta 1,3/1,6 Gluco Polysaccharide) - 100 mg Vitamin D - 10 µg

  Pakning: 
  30 kapsler (30 dagsrasjoner)