GINSENG FORTE Abonnementstilbud

GINSENG FORTE

Ginseng kan gi deg:

  • Motvirker stress og trøtthet
  • Økt prestasjonsevne
  • Bedre konsentrasjon
  • Overskudd
  • Økt seksuell lyst og evne
Velg betalingmåte:

Ginseng Forte - første forsendelse 50% - kun kr 99 for 30 dager
Abonnementet er uten binding og kan sies opp fortløpende med siste frist 10 dager før neste sending ved å kontakte kundeservice. Siste frist dato finner du på din faktura. Veiledende pris er kr 199. Porto og eksp kr 39,50 tilkommer hver sending. Neste pakke kommer om ca 4 uker.

Den inneholder 3 esker = 3 mnds ukers bruk.
Totalpris per forsendelse inkl porto er kr 516,50 (Dette tilsvarer kun kr 159,- pr boks/mnd).
Deretter mottar du videre forsendelser hver 3.mnd med 20% rabatt.

GINSENG FORTE

Ginseng (Panax ginseng) er en av de viktigste medisinplantene i tradisjonell kinesisk legekunst og har vært brukt i 5000 år. De gamle kineserne omtalte ginseng som en kilde til helse, styrke og lykke. Ginseng brukes ikke til å helbrede spesielle sykdommer, men for å styrke eller gjenopprette normal helse og vitalitet.

Hvordan virker ginseng

De aktive stoffene i ginseng kalles ginsenosider. Det er påvist hele 28 ulike ginsenosider, som virker på forskjellige måter. Ginseng kan brukes i mange sammenhenger: mot stress, påvirkning av blodsirkulasjonen, bloddannelsen og immunsystemet. Fysiske tester har vist at inntak av ginseng kan øke oksygenopptaket, lungekapasiteten og blodtilførselen til hodet. Flere andre studier har vist at ginseng øker utholdenheten hos toppidrettsutøvere.

Det er også påvist positiv virkning av ginseng på flere viktige hormonsystemer, for eksempel på omsetningen av hormonet som styrer utskillelsen av adrenalin og signalsubstanser i hjernen.

Ginseng Forte Hver kapsel inneholder hele 30 mg av ginsengens mest kjente virkestoffer, ginsenosider. Dette er opptil seks ganger mer enn andre ginsengprodukter. Mange brukere rapporterer også om økt seksuell lyst og evne.

Dyrking av ginseng

Dyrking av ginseng til medisinsk bruk stiller også store krav til dyrkingsmetoder og jordsmonn. Kun kvalifiserte ginsengbønder får levere råstoff til de anerkjente ginsengleverandørene i Asia. Ginseng Forte inneholder kvalitetskontrollert, standardisert Panax Ginseng fra Kina, og er et effektivt og trygt ginsengprodukt. Original ginseng (Panax ginseng) har vært brukt i kinesisk tradisjonell medisin i mer enn 4000 år, og ble allerede tidlig omtalt som en kilde til helse, styrke og lykke.

NB: Ginseng bør ikke gis til barn og gravide da det ikke finnes data for disse gruppene. Stoffer i ginseng passerer over i morsmelk. Ammende kvinner frarådes derfor å bruke ginseng. Bør ikke tas om kvelden da den kan gi søvnproblemer.

Botanisk beskrivelse av ginseng

Ginseng er en flerårig plante som blir ca 50 cm høy, og plantene kan bli hele 100 år gamle. Den kjøttfulle, gule roten er normalt 20-25 cm lang og ca. 2 cm i diameter, med i gjennomsnitt fra to til seks forgreininger. Rotens forgreining minner enkelte ganger om en menneskekropp. Opp fra roten vokser det en enkelt stengel som nær toppen bærer en rosett av tre til fem håndformet sammensatte blad med stilk.

Stengelen og bladstilkene er rødfiolette. Fra rosetten fortsetter stengelen som en blomsterstilk som ender i en skjerm av hvitgrønne, uanselige blomster, som springer ut i juli. Fruktene er røde bær som modner i august og september, og dette er også det beste tidspunktet for å samle inn roten.

Hovedingredienser og dosering

GINSENGFORTE_INGREDIENSER