Curcumin Abonnementstilbud

CURCUMIN

Velg betalingmåte:

CURCUMIN - første forsendelse 50% - kun kr 149 for 30 dager
Abonnementet er uten binding og kan sies opp fortløpende med siste frist 10 dager før neste sending ved å kontakte kundeservice. Siste frist dato finner du på din faktura. Veiledende pris er kr 299. Porto og eksp kr 39,50 tilkommer hver sending. Pakke nr 2 kommer etter ca 4 uker.

Den inneholder 3 esker = 3 mnds bruk.
Totalpris per forsendelse inkl porto er kr 756,50 (Dette tilsvarer kun kr 239,- pr boks/mnd).
Deretter mottar du videre forsendelser hver 3.mnd med 20% rabatt.
Allan

Gurkemeie - naturens vindundermiddel

Millioner av mennesker i vår del av verden har eller får dårlig livskvalitet på grunn av inflammasjon/ betennelse i indre organer, mage- og tarmsystemet, ledd, bindevev og muskler med verk, smerter og funksjonsnedsettelse. Det som mangler i "regnestykket" er CURCUMIN, sier spesialist i indremedisin ALLAN FJELSRUP.

Svaret er enkelt og naturlig. For å sikre deg i hverdagen, ta rent CURCUMIN som kosttilskudd. Det er et rimelig og enkelt tilbud til bedring av den norske folkehelsa!

Almea.no

Betennelser, ledd og muskler

Gurkemeie, i form av curcumin, er kanskje mest kjent for sine betennelsesdempende egenskaper. Studier publisert av American Journal of Physiology på curcumins betennelseshemmende effekt spesielt i ledd og muskler, har vist at det er like effektivt som kortison og ikke-steroide betennelseshemmende medisiner (NSAIDs). Effekten skyldes sannsynligvis curcumins innvirkning på prostaglandinsyntesen. NSAIDs er standard behandling mot smerter, stivhet og betennelser ved artritt, men kan gi alvorlige bivirkninger.

Vektreduksjon

Et måltid som inkluderer gurkemeie kan føre til mindre vektøkning enn et måltid som mangler det gule krydderet, men ellers består av akkurat de samme ingrediensene, mener forskerne. Ifølge funnene, rapportert i fagtidsskriftet Journal of Nutrition, ser det ut til at curcumin, som er det viktigste virkestoffet i gurkemeie, undertrykker vekst av fettvev hos mus og fettceller fra mennesker. Dette gjør plantestoffet ved å hindre dannelsen av nye blodårer som gjør det lettere for fettvev å spre seg - som igjen fører til vektøkning.

Hjerte, kar og kolestrol

CURCUMIN kan ha en positiv effekt på hjerte/karsystemet som omfatter senkning av kolesterolnivåene og det hindrer blodplatene i å klebe seg sammen. For kraftig sammenklebing av blodplater er involvert i en rekke sykdommer som åreforkalkning, hjertesykdommer, astma og betennelsestilstander.

Fordøyelse og tarm

CURCUMIN kan ha en rekke gunstige virkninger på fordøyelsessystemet, blant annet mot tarmgassproduksjon, og betennelser som ofte kan oppstå i tykk- og endetarm. Det kan dempe tarmkramper og øke utskillelsen av fordøyelsesenzymer. Gurkemeie og curcumin øker innholdet av slimstoffer i magen og beskytter mot sårdannelse. Det er verdt å merke seg at gurkemeie er godkjent av tyske helsemyndigheter som behandling for fordøyelsesproblemer, primært fordi den stimulerer utskillelsen av galle fra galleblæren.

Alzheimer

I laboratorieforsøk er det vist at gurkemeie hindrer amyloider. Amyloider er ikke-oppløselige, fiberaktige proteinansamlinger som klumper seg sammen i hjernecellene hos pasienter med Alzheimers. Om curcumin tilskudd kan redusere forekomsten av eller lindre Alzheimers sykdom er foreløpig uvisst, men det forskes på og mange omtaler dette som en potensiell behandlingsform.

Curcumin

Gurkemeie - asiatisk krydder

Gurkemeie (Curcuma longa) stammer fra Sør-India og Indonesia, og har siden eldgammel tid blitt brukt som smakstilsetning, som fargestoff i tekstiler og som medisin. Virkestoffene i gurkemeie kalles curcuminoider, og det er disse som gir gurkemeie dens gule farge.

Karripulver, som brukes mye i det indiske kjøkkenet, består i hovedsak av gurkemeie og andre krydder som koriander og bukkehorn.

Naturens vidundermiddel

CURCUMIN er ekstrakten av krydderet gurkemeie. Hver tablett av CURCUMIN inneholder 500 mg curcuminoids, noe som gjør produktet til en av de mest potente gurkemeie produktene i markedet. Det er CURCUMIN som gir krydderet dens karakteristiske gulfarge.

De såkalte curcuminoider, som er fenolforbindelser, er de virksomme stoffene.

Hovedingredienser og doseringHver tablett inneholder 500 mg curcuminoider - det aktive i Curcumin.

Produktet er basert på en standardisert og høyt renset 95 % curcuminoid ekstrakt. Dette gjør Curcumin til ett av de mest potente Curcumin produktene på markedet.

Dosering/bruk

Ta 2 tabletter daglig i forbindelse med et måltid. Svelg tablettene med vann.

Innhold pr. dagsdose

Curcuminoider fra gurkemeie 1000 mg

Bioperine, pepperekstrakt 10 mg

Pakning

60 tabletter, 30 dagers forbruk

. Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som en erstatning for en variert kost og sunn livsstil. Oppbevares utilgjengelig for barn.
CURCUMIN_INGREDIENSER