Coffee&Konjac Abonnementstilbud

DEMPER SULTFØLELSEN
&
SØTSUGET!

Coffee&Konjac - nytt norskutviklet kosttilskudd med den EU-godkjente slankeurten Glucomannan som demper sultfølelsen og grønne kaffebønner blokkerer opptaket av karbohydrater.

Prøv i 30 DAGER til HALV PRIS
Kun kr 198,-*
*frakt 39,50 kr
Velg betalingmåte:

Coffee&Konjac - første forsendelse 50% - kun kr 198 for 30 dager
Abonnementet er uten binding og kan sies opp fortløpende med siste frist 10 dager før neste sending ved å kontakte kundeservice. Siste frist dato finner du på din faktura. Veiledende pris er kr 399. Porto og eksp kr 39,50 tilkommer hver sending. Pakke nr 2 kommer etter ca 4 uker.

Den inneholder 3 esker = 12 ukers bruk.
Totalpris per forsendelse inkl porto er kr 996,50 (Dette tilsvarer kun kr 319,- pr boks/mnd).
Deretter mottar du videre forsendelser hver 12.uke med 20% rabatt.

Hilde Lyrån

Skuespiller Hilde Lyrån (51) om Coffee&Konjac
- Jobben min krever at jeg må holde meg i form, og jeg har alltid trent. Det går stort sett greit, men i hektiske perioder, spesielt de siste ukene før en premiere, er det vanskelig. Da spiser jeg det jeg kan få tak i når jeg har en liten pause, og det er ikke alltid de sunneste alternativene.
- Søtsuget ble helt borte. Det er så deilig å slippe kampen mot sjokoladen! Jeg har heller ikke den samme sultfølelsen som før!


Skuespiller Hilde Lyrån var avhengig av sjokolade, og i travle perioder var det fort gjort at matvanene skled ut. Etter at hun begynte å ta slankeproduktet Coffee&Konjac som er en kombinasjon av konjakrot, grønn kaffeekstrakt, krom og jod, er både søtsug og sultfølelse borte. Hun gikk også ned 4 kg på kort tid.

Selv om Hilde Lyrån trener og spiser sunt, så har hun slitt med én stor last: Sjokolade. Jeg var helt avhengig. Hvis jeg klarte å holde meg unna sjokoladen i perioder så var det en hard kamp, medgir hun.
Etter at hun begynte å ta Coffee&Konjac som kan kjøpes i helsekostbutikker, tre ganger daglig i en måned, kunne hun konstatere at hun hadde gått ned fire kilo, og også kunne stramme beltespennen noen ekstra hakk rundt livet.

Nina

Når sultfølelsen forsvant, ble livet enklere!
- Jeg var skeptisk og trodde egentlig at det ikke ville fungere, men Coffee&Konjac ga meg raskt et positivt resultat, sier Nina. - Jeg hadde ikke det samme søtsuget, og kuttet ut snacks mellom måltidene. Jeg begynte også å spise bedre og mindre, noe som resulterte i vekttap. Det er utrolig fint å vinne kampen mot vekten, jeg føler meg sterkere og har mer energi!

Kilde til antioksidanter
Kaffe er nordmenns viktigste kilde til antioksidanter. Faktisk kommer rundt halvparten av antioksidantene i det norske kostholdet fra kaffe. Coffee&Konjac inneholder også store mengder antioksidanter.

Slik virker Coffee&Konjac

Konjakroten sveller i magen og gir derfor en metthetsfølelse som igjen fører til at man spiser mindre. Kombinerer man produktet med matvarer som har lave karbohydratverdier eller redusert kalorimengde, går man selvsagt raskere ned i vekt. Man vil ikke føle seg like sulten som vanlig, og dette er jo en svært viktig faktor når man ønsker å gå ned i vekt.

Konjakrot er den eneste EU (EFSA) godkjente slankeurten blant hundrevis av slankeingredienser i hele Europa. Titalls publiserte medisinske studier bekrefter effekten av konjakrot. Coffee&Konjac inneholder også ekstrakt av grønne kaffebønner som gjennom en rekke publiserte studier har vist seg å forsinke opptaket av glukose i blodbanen. Dermed skilles det ut mindre insulin slik at kroppen forbrenner allerede lagret fett, i stedet for å lagre mer.

Coffee&Konjac inneholder også de eneste EU (EFSA) godkjente slankemineralene krom og jod. Disse spormineralene (mineraler i små konsentrasjoner) er viktige for regulering av blodsukkernivået og forbrenningen. Dette for at tilført energi skal brukes i stedet for å lagres i fettcellene. Disse to spormineralene bidrar til å regulere kroppsvekten i tillegg til hundrevis av andre funksjoner i kroppen.

Krom virker direkte inn på søtsuget ved at dette dempes. Lavt stoffskifte er årsak til de fleste sykdommer og derfor er det svært viktig å ikke komme i underskudd på jod siden dette mineralet deltar aktivt i stoffskiftet. Ifølge WHO er det mer enn 30 % av verdens befolkning som får i seg for lite jod med alle de sykdommer dette kan føre med seg.
CoffeeKonjac

Hvordan få best resultat

Med Coffee&Konjac blir både sult og søtsuget sterkt redusert samtidig som store deler av de karbohydratene du spiser vil bli blokkert. Resultatet er at du fra første dag begynner å miste både kilo og centimeter.

  DOSERING
 • Ta 2 kapsler inntil 3 ganger daglig en halv til en time før måltider.
 • Alternativt 2 kapsler inntil 2 ganger daglig for å dempe sultfølelsen mellom måltider.
 • Det er viktig å drikke tilstrekkelig vann slik at kapslene når magen innen de løses opp.
 • Dårlig mage/tarm funksjon henger nesten alltid sammen med overvekt. Etter å ha jobbet mer enn 30 år med overvektproblematikken, har vi aldri sett en overvektig person uten mage/tarmproblemer. Det er derfor viktig at man sørger for optimal tarmhelse. For best resultat anbefales bruk av Oxytarm Enzymes eller Oxytarm.

Coffee&Konjac kan godt kombineres med lavkaloridietter som 5:2 dietten, måltidserstattere og lignende.

Coffee&Konjac

 • Demper appetitten
 • Reduserer søtsuget
 • Øker forbrenningen
 • Dokumentert effekt
 • EU (EFSA) godkjente ingredienser
 • Kan brukes i kombinasjon med lavkarbo-dietter som 5:2 dietten, måltidserstattere med mer

Hovedingredienser og dosering

Ingrediensbilder/COFFEE&KONJAC_INGREDIENSER.jpg