Bambussokker Abonnementstilbud

BAMBUS sokker
det nye supermaterialet

 • Unike egenskaper
 • Slitesterk
 • Skånsom

 • Milijøvennlig
 • Antibakterielt
 • Regulerer kroppstemperaturen

Bambus sokker - prøv to par gratis!Velg betalingmåte:

Bambus sokker - prøv to par gratis!
* Abonnementet er uten binding og kan sies opp fortløpende med siste frist 10 dager før neste sending ved å kontakte kundeservice.
Siste frist dato finner du på din faktura. Veiledende pris er kr 299 - 4 par bambussokker. Porto og eksp kr 39,50 tilkommer hver sending.

Pakke nr 2 kommer innen 30 dager.
Den inneholder 4 par bambussokker.
Totalpris per forsendelse inkl porto er kr 275.5 (Dette tilsvarer kun kr 59,- pr par/mnd).

Unike fordeler med bambustekstil

Bambus er et nytt og unikt supermaterial som kan brukes i mange typer klær. De unike bambus-egenskapene er særlig egnet for sokker.

Så lenge du har prøvd våre bambussokker, vil du aldri gå tilbake til vanlige sokker igjen.

 • Absorberer og transporterer bort fukten
 • Naturlig antibakterielle-og antisoppegenskaper
 • Holder dårlig svettelukt borte
 • Regulerer temperaturen og føles mykere mot huden
 • Bambusfibre holder godt på farge og er slitesterke
 • Miljøvennlig

Bambus vokser meget raskt uten vanning og sprøytemidler. Den er også en meget hardfør plante som holder seg frisk fordi den innehoder stoffer som gjør den meget motstandsdyktig mot angrep av bakterier og sopp.

Transporterer vekk fukt

Bambusstoff kan absorbere nesten 4 ganger så mye fukt som bomull, og dobbelt så mye som ull. Fukten TRANSPORTERES bort fra huden og fordamper.

Tørker raskt

Bambus tørker meget raskt, omtrent dobbelt så raskt som bomull. I tilleg til dette, inneholder bambus antibakterielle stoffer som fører til at føttene holder seg tørre og luktfrie.

Luksuriøs og deilig følelse

Bambus gir en veldig behagelig og luksuriøs følelse mot huden, og det holder deg tørr og behagelig varm i løpet av hele året, også i stiuasjoner når du er veldig aktiv og svetter mye.

Vask

Bambus må vaskes skånsomt for å beholde de gode egenskapene. Vi anbefaler maskinvask på 30 grader og vaskemidler beregnet på ull og silk. Bruk ikke skyllemiddel.

Kan brukes 2-3 ganger før vask, luft godt mellom hver gang.

Bambussokker
Almea.no
Bambus

Bærekraftig!

Det finnes over tusen ulike sorter bambus og de vokser i alt fra kjølige fjellstrøk til tropiske områder. Bambus kan brukes både til mat, klær og byggematerial. Siden Bambus er ekstremt hurtigvoksende og ikke komplisert å dyrke, er det også et billig og bærekraftig alternativ til mer tradisjonelle varer. I en tid der effektiv bruk av landområder er så avgjørende, blir en hurtigvoksende og vedlikeholdsfri plante som Bambus en svært viktig ressurs.

Bambussokker

Miljøvennlig

Bambus er en økologisk ressurs og en form for hurtig-voksende plante. Når bambusen er hugget ned, vokser det en ny skog innen ett år. Bambus kan faktisk vokse 1 meter på 24 timer. Hvis bambustrær ikke hugges ned i løpet av en 5 års periode, vil bambusplanten dø naturlig. Nedhogging av bambus bidrar til miljøvern. I moderne produksjon av bambustekstiler blir det utviklet metoder for utvinning av bambusfiber enten helt uten bruk av kjemikalier, eller i lukkede miljøsertifiserte prosesser som gir 100% sikkerhet mot giftig avfallsstoffer eller avrenning fra produksjonen. Bambus er definintivt det mest miljøvennlige tekstilet på markedet i dag. Da bambus samtidig reduserer hyppigheten av vask med opptil 50% samt reduksjon i energi og vannforbruk gir dette også en stor miljøgevinst. (Bambus vaskes på maks 40 grader.)

Virus

Antibakterielt

Bambus inneholder et stoff som kalles «Bamboo-kun», et antibakteriell stoff som gir planten et naturlig motstandskraft mot sopp og infeksjoner. Det er dette stoffet som også gir bambus den unike antibakterielle egenskapen. Tilførte bakterier på en prøve av bambus ble redusert med 99,9% i løpet av et døgn. Bambusklær er svært motstandsdyktig mot lukt og ”fjerner” lukten av menneskelig svette.