30days

30 days Plus

" Jeg forsøkte å slanke meg mange ganger, uten hell. Så fikk jeg høre om 30 days plus. I dag har jeg fått kroppen tilbake ! "

Linn-Mari Hanssen (25)
  • Kosttilskuddet som har tatt Norge med storm!
  • Over 300.000 nordmenn har kjøpt produktet.
Velg betalingmåte:

30 days Plus 50% - kun 199 kr i 30 dager
Abonnementet er uten binding og kan sies opp fortløpende med siste frist 10 dager før neste sending ved å kontakte kundeservice. Siste frist dato finner du på din faktura. Veiledende pris er kr 399. Porto og eksp kr 39,50 tilkommer hver sending. Pakke nr 2 kommer om 4 uker.

Den inneholder 3 bokser = 12 ukers bruk.
Totalpris per forsendelse inkl porto er kr 976 (Dette tilsvarer kun kr 319,- pr boks/mnd).
Lin-Mari

Jeg fikk kroppen tilbake!

Tromsø-jenta Linn-Mari Hanssen (25) gikk opp i vekt da hun fikk barn.
- Jeg forsøkte å slanke meg mange ganger, men uten hell. Så fikk jeg høre om 30 days Plus. I dag har jeg fått tilbake kroppen!

- Jeg har tatt pillene over flere måneder, men la også inn noen pauser. Jeg fulgte rådene på boksen om å unngå mat med mye stivelse.

Reidun

Fikk slankere midje!

30 days Plus var kilden til en sunnere livsstil for Reidun Strøm fra Tønsberg.
- Da jeg passerte 50 år, begynte jeg å legge på meg. Jeg ble litt lubben, særlig rundt midjen.

- Det er deilig å ha blitt kvitt den store magen. Tidligere hadde jeg det ikke bra med meg selv. I tillegg hadde jeg endret kostholdet og spist svært sjelden brød og poteter. Med bedre livvidde og kosthold har livet blitt helt topp, sier en fornøyd Reidun.

Ny og forbedret!

Nå kommer 30 days i en ny og forbedret utgave – 30 days Plus! 30 days Plus inneholder alle de samme fantastiske virkestoffene som før, og i tillegg er det lagt til jod som bidrar til økt forbrenning og krom som er med på å normalisere blodsukkeret. Samtidig har 30 days Plus fått en ansiktsløftning rent utseendemessig.

Krom: Krom hjelper insulinet å forbrenne fett, gjøre protein om til muskelmasse og sukker om til energi. Krom kontrollerer også blodsukkeret og bidrar til å dempe søtsuget. Krom er viktig for normal omsetning av kolesterol, fettstoffer og blodsukker. Jo mer karbohydrater du spiser, desto mer krom trenger du.

Jod: Skjoldbruskkjertelen vår styrer stoffskiftet. Jod påvirker skjoldbruskkjertelen, og et underskudd av dette mineralet kan resultere i vektøkning og mangel på energi. Ved jodmangel produserer ikke skjoldbruskkjertelen nok tyroksin til at forbrenningen klarer å jobbe med normal hastighet. Tilførsel av jod er med på å øke forbrenningen.

Til kamp mot magefettet!

Sliter du med ekstra uønsket fett rundt magen? 30 days Plus er et norskutviklet produkt som i studier har vist seg å virke spesielt godt på magefettet som stadig flere nordmenn plages med.

Kroppsfett er noe man må ha, men for mye kroppsfett på feil sted er en kilde til fortvilelse og frustrasjon for mange. 30 days Plus hjelper deg med det vanskelige magefettet slik at du kommer inn i klærne igjen. 30 days Plus tablettene, som er utviklet i Norge, har i flere år vært det mest solgte kosttilskuddet i Skandinavia og mange land i Europa. I denne tiden har 30 days Plus hjulpet mange til å kvitte seg med uønskede centimetere rundt magen.

Hovedingredienser og dosering

Almea