YTE

VIL DU YTE MER?Velg betalingmåte:

Abonnementet er uten binding og kan sies opp fortløpende med siste frist 10 dager før neste sending ved å kontakte kundeservice. Siste frist dato finner du på din faktura. Veiledende pris er kr 398. Porto og eksp kr 39,50 tilkommer hver sending. Neste pakker kommer om ca 4 uker.

Den inneholder 3 bokser = 12 ukers bruk.
Totalpris per forsendelse inkl porto er kr 993,50 (Dette tilsvarer kun kr 318,- pr boks/mnd).
Deretter mottar du videre forsendelser hver 12.uke med 20% rabatt.

YTE hjelper meg å huske replikkene

- Vi eldre har jo en tendens til å glemme ting. Men YTE hjelper meg med å huske replikkene mine når jeg står på scenen, forteller en energisk Toralv Maurstad.
Fortsatt like aktiv
Den spreke skuespilleren som har bergtatt og underholdt folk i generasjoner er fremdeles sprek og med et ungdommelig glimt i øyet. Til tross for at han har passert pensjonsalder har Toralv ingen problemer med å henge med i svingene sammen med sin betydelig yngre kone, skuespiller Beate Eriksen.

Toralv Maurstad har ingen planer om å trekke seg tilbake fra rampelyset. Fortsatt reiser han land og strand rundt for å underholde folk, og kan ikke tenke seg en annen tilværelse.

- Det er klart at et hektisk liv kan gå på bekostning av både overskudd og samliv, medgir han.
- Det er viktig å pleie seg selv og de nærmeste. Stress og mas er ingen tjent med, det bare tapper en for energi og livsglede. Det er viktig å finne en god balanse.


Toralv stortrives ute, og både han og kona hans Beate er opptatt av å holde seg i fysisk aktivitet.

- Vi spiller både tennis og golf, og om vinteren går vi mye på ski. Det å bruke energi, gir energi og her tror jeg kosttilskuddet YTE også er en viktig bidragsgiver som er med på å gi meg mer overskudd og livsglede. Det er på den måten det virker for meg, forteller Toralv smilende.
Bedre hukommelse
Det å være skuespiller er ikke bare glamour og premierefester. Det er også beinhard jobbing hvor kropp og hjerne må være i toppform.
- Jeg jobber fremdeles som skuespiller og enkelte stykker har mange replikker som må sitte som klistret. For en kort tid tilbake spilte jeg et stykke som hadde en lengre monolog på godt over en time noe som er veldig krevende.

Skuespillere flest pleier å få problemer med hukommelsen når man kommer opp i årene, men for meg så har det heldigvis gått godt. Og jeg er overbevist om at dette har sammenheng med kosttilskuddet YTE som jeg har tatt i en årrekke. I det hele tatt føler jeg at jeg kan bruke både kroppen og sinnet mitt bedre i livet takket være YTE og har stor glede av det.

Vil du YTE mer?

Lider du av:
  • Tretthet
  • Dårlig humør
  • Mangel på overskudd

YTE® gir deg mer overskudd i hverdagen!

Tilværelsen i moderne familier kan ofte føles som et maratonløp uten målstrek. De fleste av oss sjonglerer en jobb med mye ansvar, barn som skal hentes og bringes, bolig som skal holdes i orden og et sosialt nettverk som skal pleies. Det er ikke rart at man blir sliten og føler at man mangler overskudd.

YTE® - en bra start på mer overskudd!

Dersom du føler deg konstant sliten, kan det være et tegn på at du bør senke aktivitetsnivået, både privat og i jobb. Dersom du bruker YTE regelmessig kan resultatet være at energien og overskuddet gradvis kommer tilbake.

Hvorfor virker YTE®?

Grunnen til at de som bruker YTE opplever at de får mer energi er trolig fordi YTE ser ut til å normalisere utskillelsen av stresshormoner. Våre studier viser at nivåene for stresshormoner i akutte stressituasjoner påvirkes av YTE. Dette kan antagelig sees i sammenheng med høyt innhold av et bredt spekter aminosyrer. YTE bør benyttes over tid for maksimal effekt.

Hvem kan bruke YTE®?

YTE passer for kvinner og menn i alle aldre som møter både fysiske og psykiske utfordringer i hverdagen. Bruk YTE dersom du føler deg utbrent, plages av tilfeldig tretthet, har lite overskudd eller er tom for energi. YTE passer også utmerket godt til dem som har konsentrasjonsvansker eller opplever økende “glemsomhet”.

YTE er et nytt, norskutviklet og -produsert kosttilskudd som bedrer hukommelsen, senker stressnivået og øker YTE-evnen, sier Nils Mortensen. Vi har 16 år bak oss med forskning og utvikling. Gründeren kan fortelle om stor interesse i mange land, også i USA.

Hovedingredienser og dosering

YTE_NORSK_INGREDIENSER.jpg