OXYtarm

20 år med mage suksessVelg betalingmåte:

OXYtarm - første forsendelse 50% - kun kr 169 for 30 dager
Abonnementet er uten binding og kan sies opp fortløpende med siste frist 10 dager før neste sending ved å kontakte kundeservice. Siste frist dato finner du på din faktura. Veiledende pris er kr 339. Porto og eksp kr 39,50 tilkommer hver sending. Neste pakke kommer om ca 4 uker.

Den inneholder 3 esker = 3 mnds bruk.
Totalpris per forsendelse inkl porto er kr 852,50 (Dette tilsvarer kun kr 271,- pr boks/mnd).
Deretter mottar du videre forsendelser hver 12.uke med 20% rabatt.

Oxytarm

    Oxytarm inneholder mineralet magnesium som har mange viktige funksjoner i kroppen. Det er om lag 25 gram magnesium i organismen og 99 % av dette befinner seg i cellene, i hovedsak skjelett og tenner. Magnesiumkomplekset i Oxytarm er laget for å virke lokalt i tykktarmen og egner seg derfor utmerket ved treg, hard mage.
    Magnesiumkomplekset i Oxytarm er laget for å virke i tykktarmen og tas derfor i liten grad opp i blodet. I tykktarmen vil magnesium trekke væske inn i tarmen og således bløtgjøre avføringsmassene slik at de lettere passerer gjenom tarmen. Dette bidrar til regelmessige toalettbesøk og til å rense og holde tarmen ren. Magnesium har også positiv virkning på tarmen naturlige peristaltikk da mineralet har positiv virkning på tarmmuskulaturen.
Almea.no

Hovedingredienser og dosering

    Magnesium 150 mg (50 % av ref. verdi) 600 mg (200 % av ref)
    C-vitamin 30 mg (50 % av ref. Verdi) 120 mg (200 % av ref)

Ren tarm - bedre liv!

Forskning viser at våre mest vanlige sykdommer er relatert til kosthold. Vi tar ofte raske og lettvinte løsninger med ferdigmat og andre fast food-varianter. Vi får da i oss mye fett og tilsetningsstoffer som i mange tilfeller setter seg i tarmsystemet. Dette kan føre til forstoppelse, luft i magen, magesmerter, redusert energi, vektøkning og hudproblemer.

Ren tarm - mindre magetrøbbel

Et dårlig fungerende tarmsystem skyldes ofte harde avføringsmasser som har avleiret seg i tarmen. Dette kan lede til flere former for mageproblemer som forstoppelse, luft i magen, smerter og redusert energi.
OXYtarm renser og revitaliserer tarmen slik at kroppens evne til å ta opp næringsstoffer øker og din generelle helsetilstand bedres. Skingain&Oxytarm

Ren tarm - penere hud

Skjønnhet kommer innenfra er et kjent ordtak. Vi tilføyer: «Ren på innsiden - pen på utsiden».
I følge tradisjonell kinesisk medisin finnes det direkte forbindelser mellom tarmsystemet og huden. Dersom tarmsystemet ditt er rent, vil huden bli tilført næringsstoffer som vil føre til en renere og penere hud. I mange tilfeller kan man få raskere hudforbedring av å rense tarmen enn ved bruk av kremer.

Ren tarm - raskere slank

Mange erfarer at slankekurer ikke er så bra som forventet. En av grunnene til dette er at man setter i gang uten å rense tarmsystemet først.
En gjennomsnittlig norsk kvinne kan ha flere kilo avfallsstoffer i tarmene. Dette er avfallssstoffer som har avleiret seg i tarmen over lang tid. Enhver slankekur bør derfor starte med å kvitte seg med disse avfallsstoffene først. På denne måten vil du oppnå maksimal effekt ved slanking.