OXYtarm
anbefales ved

  • Mageproblemer
  • Slanking
  • Hudproblemer
  • Tykktarmsproblemer

Velg betalingmåte:

OXYtarm - første forsendelse 50% - kun kr 169 for 30 dager
Abonnementet er uten binding og kan sies opp fortløpende med siste frist 10 dager før neste sending ved å kontakte kundeservice. Siste frist dato finner du på din faktura. Veiledende pris er kr 339. Porto og eksp kr 39,50 tilkommer hver sending. Neste pakke kommer om ca 4 uker.

Den inneholder 3 esker = 3 mnds bruk.
Totalpris per forsendelse inkl porto er kr 852,50 (Dette tilsvarer kun kr 271,- pr boks/mnd).
Deretter mottar du videre forsendelser hver 12.uke med 20% rabatt.

Frisk og slank med oxytarm

Ildiko Kilaly fra Tønsberg veide 105 kg og slet med mange fysiske problemer. Hun opplevde smerter og diaré og hverdagen var et ork. I tillegg la hun gradvis på seg.

Etter at hun startet med OXYtarm gikk det bare noen dager før hun merket forbedringer. Fordøyelsen stabiliserte seg og hun begynte å gå ned i vekt. Over tid gikk hun ned hele 33 kg.
Almea.no

Legemidler kan gi vektøkning

- Mange mennesker har sykdommer som gjør at de bruker medisiner daglig. Mange legemidler har mageproblemer og vektøkning som vanlige bivirkninger.

Alle som bruker legemidler med slike bivirkninger bør bruke OXYtarm. Dette er spesielt viktig dersom du forsøker å gå ned i vekt og resultatene uteblir.

Det er 8 måltider i tarmene til en hver tid

Med et standard norsk kosthold og et toalettbesøk om dagen, så bruker maten 65-100 timer på å passere gjennom systemet ditt. Det er til en hver tid 8 måltider i tarmene!

OXYtarm bidrar til å rense og revitalisere tarmsystemet.

Ren tarm - bedre liv!

Forskning viser at våre mest vanlige sykdommer er relatert til kosthold. Vi tar ofte raske og lettvinte løsninger med ferdigmat og andre fast food-varianter. Vi får da i oss mye fett og tilsetningsstoffer som i mange tilfeller setter seg i tarmsystemet. Dette kan føre til forstoppelse, luft i magen, magesmerter, redusert energi, vektøkning og hudproblemer.

Ren tarm - mindre magetrøbbel

Et dårlig fungerende tarmsystem skyldes ofte harde avføringsmasser som har avleiret seg i tarmen. Dette kan lede til flere former for mageproblemer som forstoppelse, luft i magen, smerter og redusert energi.
OXYtarm renser og revitaliserer tarmen slik at kroppens evne til å ta opp næringsstoffer øker og din generelle helsetilstand bedres. Skingain&Oxytarm

Ren tarm - penere hud

Skjønnhet kommer innenfra er et kjent ordtak. Vi tilføyer: «Ren på innsiden - pen på utsiden».
I følge tradisjonell kinesisk medisin finnes det direkte forbindelser mellom tarmsystemet og huden. Dersom tarmsystemet ditt er rent, vil huden bli tilført næringsstoffer som vil føre til en renere og penere hud. I mange tilfeller kan man få raskere hudforbedring av å rense tarmen enn ved bruk av kremer.

Ren tarm - raskere slank

Mange erfarer at slankekurer ikke er så bra som forventet. En av grunnene til dette er at man setter i gang uten å rense tarmsystemet først.
En gjennomsnittlig norsk kvinne kan ha flere kilo avfallsstoffer i tarmene. Dette er avfallssstoffer som har avleiret seg i tarmen over lang tid. Enhver slankekur bør derfor starte med å kvitte seg med disse avfallsstoffene først. På denne måten vil du oppnå maksimal effekt ved slanking.