ImmiNexin
Kollagen for leddeneVelg betalingmåte:

ImmiNexin - første forsendelse 50% - kun kr 199 for 30 dager
Abonnementet er uten binding og kan sies opp fortløpende med siste frist 10 dager før neste sending ved å kontakte kundeservice. Siste frist dato finner du på din faktura. Veiledende pris er kr 399. Porto og eksp kr 39,50 tilkommer hver sending. Neste pakke kommer om ca 4 uker.

Den inneholder 3 esker = 12 ukers bruk.
Totalpris per forsendelse inkl porto er kr 996,50 (Dette tilsvarer kun kr 319,- pr boks/mnd).
Deretter mottar du videre forsendelser hver 12.uke med 20% rabatt.

Overskudd til å leve mer!

- Jeg har i mange år vært plaget av økende, gjennomtrengende og invalidiserende smerter i hofter og korsrygg, forteller Lena Davidsson (65).
- Jeg fryktet at jeg måtte leve med dette resten av livet, men heldigvis har jeg funnet en løsning som gjør at jeg kan leve livet med glede!
Lena Davidsson har fått konstatert en uttalt slitasjegikt i begge hofter og korsryggen.
- Uansett om jeg sto, gikk eller lå , var det aldri fred å få for smertene, forteller Lena.
- Jeg søkte på nettet etter noe som kunne lindre mine smerter og plager, og kom da over et produkt som heter ImmiNexin. Det virket spennende, så jeg bestemte meg for å prøve det. Jeg har nå brukt ImmiNexin i 5 måneder og resultatene har vært over all forventning.


Les mer..


Smertene i knærne er nesten borte

Truls Tunmo (50) har et hektisk og krevende yrke. Han har i flere år trent fitness, og er svært veltrent og i god form. I tillegg er han aktivt- og friluftsmenneske, han elsker å kjøre alpint, og gå lange turer i skog og mark med hunden sin. Likevel plages han av smerter, særlig i knær og vektbærende ledd.

Et langt liv med idrett har ikke bare gitt helsemessig gevinst, det har også ført til slitasjeskader i blant annet knær. Etter at jeg begynte med ImmiNexin for noen måneder siden, har smertene i knærne blitt mindre.

Les mer...

Forbedrer immunforsvaret

- Immunforsvaret ditt er kroppens naturlige forsvarssystem, som patruljerer og beskytter kroppen 24 timer i døgnet, hver dag hele livet. Det beskytter mot en invasjon av bakterier, virus, parasitter og sopp og nå r det er nødvendig bekjemper det infeksjoner.

Dr. Paul Clayton forteller videre at Immunforsvaret er designet til å effektivt beskytte kroppen mot viruser. Dersom du tar et betaglukan-tilskudd slik som ImmiNexin, vil det aktivere immunforsvaret hele året.

Et godt immunforsvar er viktig for optimal helse

For å ivareta optimal helse vet man i dag at et godt immunforsvar er helt avgjørende. Derfor har vi også tilsatt full døgndose Wellmune® betaglukan.
Wellmune® betaglukan aktiverer ditt medfødte immunforsvar og hjelper derfor kroppen din til å holde seg frisk. Virkningen er dokumenter i mange publiserte studier. Andre betaglukaner på markedet kan ikke sammenlignes med Wellmune®.

Kosttilskudd basert på ny viten og kunnskap

Immiserien er basert på ny vitenskap. Produktet inneholder en sammensetning av nye og effektfulle ingredienser. Alle produktene i serien inneholder Wellmune WGP® Betaglukaner. Betagklukaner er kjent for å aktivere det medfødte immunforsvaret.

Produktene i Immiserien anbefales av både leger, terapeuter og i faghandelen. De er omtalt i media både på grunn av vitenskapelig dokumentert innhold og effekt, samt de gode brukerhistoriene.

Hva er kollagen?

Kollagen er et protein i bindevevet til pattedyr. Kollagen har høy elastisitet og er den viktigste bestanddelen i brusk, ledd og ben. Det er et langstrakt fiberdannende protein, til forskjell fra proteiner som danner kuleform.

Bunter av kollagen kalles kollagenfibere og er en viktig del av den ekstracellulære strukturen mellom cellene som støtter kroppens vev og brusk.

ImmiNexin er et kosttilskudd med kollagen, Wellmune WGP® beta-1,3/1.6-glukan, C- og D-vitamin.

Imminexin inneholder C-vitamin som bidrar til normal kollagendannelse, som har betydning for knoklenes, bruskens og hudens normale funksjon. Vitamin D bidrar til å opprettholde normale knokler. Vitamin C- og D bidrar til immunsystemets normale funksjon.

Ingredienser:
Hydrolysert kollagen, betaglukaner fra gær (Saccharomyces cerevisiae, Wellmune WGP® beta-1,3/1-6-glukaner), inulin (sikorirotfiber), aroma (fersken- og pasjonsfrukt), askorbinsyre (vit C), ekstrakt av riskli, søtningsmiddel (sukralose), kolekalsiferol (vit D3). Inneholder søtningsmiddel.

Dosering:
1-2 porsjoner per dag. Røres ut i et glass vann (ca. 200 ml) eller annen væske. Anbefalt dagsdose bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke anvendes som erstatning for en variert kost eller sunn livsstil.

Innhold pr. 1 porsjon % ref. verdi 2 porsjoner % ref. verdi
Kollagen 5g * 10g *
Beta-1,3,1,6-glukan 125 mg * 250 mg *
Vitamin C 50 mg 63 100 mg 125
Vitamin D3 5 μg 50 10 μg 100
* ikke fastsatt

Oppbevaring:
Oppbevares tørt, i romtemperatur og utilgjengelig for barn.
Innhold:
30 poser á 5,4 gram e162g