ImmiFlex®
aktiverer immunforsvaret

  • Full effekt innen 3-5 dager
  • Kun 1 kapsel om dagen
  • Klinisk dokumentert

Velg betalingmåte:

ImmiFlex® - første forsendelse 50% - kun kr 99 for 30 dager
Abonnementet er uten binding og kan sies opp fortløpende med siste frist 10 dager før neste sending ved å kontakte kundeservice. Siste frist dato finner du på din faktura. Veiledende pris er kr 199. Porto og eksp kr 39,50 tilkommer hver sending. Neste pakke kommer etter ca 4 uker.

Den inneholder 1 eske = 90 dagers bruk.
Totalpris per forsendelse inkl porto er kr 516,50 (Dette tilsvarer kun kr 239,- pr boks/mnd).
Deretter mottar du videre forsendelser hver 3.mnd med 20% rabatt.
Immmiflex

Slik holder familien seg frisk

Tobarnsmoren Jannicke Thomesen (38) og hennes familie var, som de fleste småbarnsfamilier, ofte plaget av sykdom.
- Før fikk hele familien "alt" som gikk. Nå er de nesten aldri syke. Forandringen kom da de la om kostholdet og begynte med ImmiFlex®.
- Hverdagen er tøff når kroppen ikke er i balanse. Hos oss ble det kaos både innvendig og utvendig. Til slutt var jeg så lei av at en av oss var syke, at jeg fant ut jeg måtte foreta meg noe for å bedre sitasjonen. Heldigvis finnes det ganske mye man kan gjøre selv for å styrke immunforsvaret.


Immmiflex

Mindre sykefravær

- Jeg har brukt ImmiFlex® en stund og er veldig fornøyd. Elisabeth har lenge vært plaget av luftveisinfeksjoner og sår hals.
- Etter at jeg fikk anbefalt ImmiFlex® av min naturterapeut har plagene vært helt borte. Jeg gikk tom for ImmiFlex® i seks uker, og da ble jeg syk. Jeg har derfor valgt å abonnere på ImmiFlex® så jeg ikke skal gå tom igjen.


Elisabeth har også anbefalt en av sine ansatte å bruke ImmiFlex®, og sykefraværet hennes har gått ned.
Immmiflex

Var avhenging av nesespray

Den profilerte håndballspilleren Johnny Jensen var helt avhengig av nesespray i over 6 år. Hvis han ikke sprayet nesen, ble han tett, fikk bihulebetennelse, og måtte bruke antibiotika. Etter et par måneder med det immunaktiverende produktet ImmiFlex® Beta Glukan er problemet helt borte!

- Det er en fantastisk lettelse å være kvitt dette problemet. Det morsomme er at jeg egentlig begynte med ImmiFlex® som en sikkerhet for ikke å bli syk, slik at jeg kunne yte maksimalt for laget mitt. Derfor ble jeg veldig positivt overrasket over at nesetettheten forsvant også, sier Johnny.

Les mer...

Hvorfor bruke ImmiFlex®?

ImmiFlex® er det best dokumenterte Betaglukan-produktet på markedet, med patenterte Wellmune WGP® Betaglukaner fra celleveggen i bakegjær. ImmiFlex® inneholder Wellmune WGP® som er beskyttet av mer enn 40 patenter, og hvor mer enn 1,5 milliarder kroner er blitt investert i utvikling, forskning og kliniske studier for å kartlegge hvordan produktet virker.

Wellmune WGP® Betaglukaner er også godkjent som Novel Food av EU/EFSA som eneste 1,3/1,6 betaglukan i 2011.


ImmiFlex® inneholder Wellmune WGP® Betaglukaner og Vitamin D, som begge er kjent for å være godt for immunforsvaret. ImmiFlex® representerer dermed en helt ny måte å aktivere immunforsvaret på, og utgangspunktet er faktisk flere tusen år gammelt. Menneskekroppen har siden tidenes morgen utviklet en egen evne til å bekjempe angrep fra gjær, og det er denne mekanismen som aktiveres av ingrediensen i ImmiFlex®.

Betaglukanene i ImmiFlex® aktiverer nemlig de viktige immuncellene neutrofile granulosytter/hvite blodlegemer til å tro at alle fiendtlige inntrengere i kroppen er gjær. Dermed blir inntrengerne angrepet og uskadeliggjort av neutrofilene.

Aktiverer immunforsvaret

Immunforsvaret ditt er kroppens naturlige forsvarssystem, som patruljerer og beskytter kroppen 24 timer i døgnet, hver dag hele livet. Det beskytter mot en invasjon av bakterier, virus, parasitter og sopp og når det er nødvendig bekjemper det infeksjoner.

Dr. Paul Clayton forteller videre at Immunforsvaret er designet til å effektivt beskytte kroppen mot viruser. Dersom du tar ImmiFlex®, vil det aktivere immunforsvaret og gi bedre beskyttelse hele året.

Kosttilskudd basert på ny viten og kunnskap

Immiserien er basert på ny vitenskap. Produktet inneholder en sammensetning av nye og effektfulle ingredienser. Alle produktene i serien inneholder Wellmune WGP® Betaglukaner. Wellmune® er kjent for å aktivere det medfødte immunforsvaret.

Produktene i Immiserien anbefales av både leger, terapeuter og i faghandelen. De er omtalt i media både på grunn av vitenskapelig dokumentert innhold og effekt, samt de gode brukerhistoriene.

Dokumentert effekt!

ImmiFlex® er et kosttilskudd som inneholder en patentert naturlig immunstimulator, Wellmune WGP® betaglukaner, som har vært gjenstand for en lang rekke forskningsrapporter. To av disse forskningsrapportene er blant annet publisert i The Journal of Applied Research og Journal of Sport Science and Medicine. Wellmune WGP® betaglukaner ble i 2011 vitenskapelig vurdert av EU/EFSA og ble da det eneste beta 1,3/1,6 glukan som er godkjent som Novel Food.

Ingen tid til å være syk - Derfor bruker jeg ImmiFlex®

Hanne Krogh utstråler energi og livsglede som aldri før. - For noen år siden var det heldigvis en lege som anbefalte meg å bruke ImmiFlex®. Nå tar jeg ImmiFlex® hver dag og jeg holder meg frisk. I tillegg får jeg masse energi, kanskje litt for mye synes noen, legger Hanne til med et smil om munnen.

En periode var Hanne mye hanglete og syk. Det var forpliktelsene til bransjekollegaer og publikum som fikk henne på scenen. I etterkant kunne hun være utslått i lang tid.
- Det er mange som er avhengig av at jeg stiller opp der jeg skal til riktig tid. Så jeg har rett og slett ikke tid til å være syk, forteller Hanne.

Etter at jeg begynte å ta ImmiFlex® så har jeg ikke bare holdt meg frisk men har også fått energien tilbake.
Nå forteller jeg om ImmiFlex® til alle de jeg er glad i, avslutter Hanne.