HAIRGAIN MEN

stopp håravfallet, stimuler hårveksten

 • Stopper håravfall
 • Stimulerer hårveksten
 • Glansfullt hår
 • Penere hud
 • Sterkere negler


Velg betalingmåte:

Hairgain Men - første forsendelse 50% - kun kr 144,50 for 30 dager
Abonnementet er uten binding og kan sies opp fortløpende med siste frist 10 dager før neste sending ved å kontakte kundeservice. Siste frist dato finner du på din faktura. Veiledende pris er kr 289. Porto og eksp kr 39,50 tilkommer hver sending. Neste pakke kommer etter ca 4 uker.

Den inneholder 3 esker = 12 ukers bruk.
Totalpris per forsendelse inkl porto er kr 732,50 (Dette tilsvarer kun kr 231,- pr boks/mnd).
Deretter mottar du videre forsendelser hver 12.uke med 20% rabatt.

Hairgain Men - stopp håravfallet, stimuler hårveksten

Kosttilskudd med kollagen, vitaminer, mineraler og aminosyrer. HAIRGAIN MEN inneholder selen, sink og biotin som bidrar til å vedlikeholde normalt hår, kobber som bidrar til hårets normale pigmentering og vitaminene B2, C og E som sammen med sink og selen bidrar til å beskytte kroppens celler mot oksidativt stress. HAIRGAIN MEN inneholder også saw palmetto extract (Sabal serrulata) som gjør at den er bedre tilpasset menns håravfalls-problemer.

Stopper håravfall. Det kan være mange grunner til at vi mister hår. Det er ikke uvanlig at håret faller av fordi den så kalte hvilefasen i hårets vekst forkortes eller fordi hårrøttene er skadet. Stress, farging av hår, hodebunnsforandringer, medikamenter og mangel på vitaminer og mineraler kan også gi hårtap over tid.

Øker hårveksten. Hairgain Men inneholder en rekke næringsstoffer som bidrar til å stoppe håravfallet og til å stimulere veksten. Biotin og mineralene sink og selen er nødvendige for en normal hårvekst og kobber bidrar til å opprettholde en normal pigmentering.

Glansfullt hår. Angrep fra såkalte «frie radikaler» kan påskynde hårets levetid. Det er derfor vitkig at kroppen har tilstrekkelig mengder antioksidanter som nøytraliserer disse stoffene. Vitamin B2, C og E samt mineralene kobber, selen og sink bidrar til å beskytte cellene fra oksidativt stress.

Sterkere negler. Håret, huden og neglene har ganske mye til felles: De fornyer seg hele tiden. Derfor trenger de også helt spesielle næringsstoffer for å vokse. Blant annet bidrar mineralene sink og selen til å vedlikeholde normale, sterke negler.

Penere hud. Kollagen utgjør hele 75% av hudens protein. Med alder avtar kroppens evne til å danne kollagen og resultatet er dannelse av rynker og fine linjer. De marine polysakkaridene i Hairgain Men inneholder store mengder kollagen og andre viktige næringsstoffer som bidrar til å opprettholde hudens kollagen og dermed bremse utviklingen av rynker. A, B og C vitamin og mineralene sink og kobber bidrar også til å opprettholde en normal hud.

Dokumentert effekt

En studie gjort på Hairgain Men viser at 9 av 10 deltakere får mer hår når de bruker produktet. Studien viste en relativt rask reversering av håravfall og en gradvis gjenvekst av nye hår i løpet av 12 måneder.

Ved studiens slutt var den gjennomsnittlige hårveksten hele 64%. Studien er publisert i det anerkjente tidsskriftet The Journal of International Medical Research.

Hairgain

Artige hårfakta

 • Hver dag mister man opp til 100 hår
 • Maksimal hårlengde: 70 til 90 cm
 • Hårets diameter: 0,1mm
 • Kvinnelig hår vokser senere enn mannlig hår
 • Hårets levetid er mellom 2 og 7 år
 • Fuktighet strekker håret
 • Håret vokser fortere i varmt klima
 • Eldre har tregere hårvekst og tynnere hår
 • Hårklipp virker ikke inn på hårveksten