COLOSTRUM


Velg betalingmåte:

Abonnementet er uten binding og kan sies opp fortløpende med siste frist 10 dager før neste sending ved å kontakte kundeservice. Siste frist dato finner du på din faktura. Veiledende pris er kr 399. Porto og eksp kr 39,50 tilkommer hver sending. Pakke nr 2 kommer etter ca 4 uker.

Den inneholder 2 bokser = 14/16 ukers bruk.
Totalpris per forsendelse inkl porto er kr 677,50 (Dette tilsvarer kun kr 319,- pr boks/mnd).
Deretter mottar du videre forsendelser hver 14.uke (pulver hver 16.uke)med 20% rabatt.

COLOSTRUM er råmelk

BornAgain Colostrum med råmelk er naturens måte å kick-starte nytt liv. Ikke bare hos nyfødte men også hos unge, voksne og gamle. Derfor navnet Born:Again.

Born Again inneholder råmelk fra første melking innen 6 timer etter kalving. Allerede ved 2. melking er 80% av colostrumen borte.

Kalvedans er en del av norsk husmannskost som mer eller mindre er gått i glemmeboken. Den viktigste ingrediensen i kalvedans er råmelk eller COLOSTRUM. COLOSTRUM er den første melkeaktige utskillelsen som blir produsert i pattedyrs melkekjertel før den begynner å produsere melk. All utskillelse som skjer etter denne første utskillelsen omtales som mellom-melk. Allerede ved 2. melking er 80% av colostrumen borte.

Designet av naturen for å sikre overlevelse

COLOSTRUM er altså ikke melk, men en kompleks sammensetning av beskyttende, stimulerende og reparerende substanser, designet av naturen for å sikre overlevelse. Kalven fødes med lav immunstatus, og de får optimal beskyttelse ved å drikke COLOSTRUM fra mor. Kalvene opparbeider seg på den måten immunforsvar mot infeksjoner gjennom COLOSTRUM, som er svært rik på viktige immunstoffer og stimulerer også utviklingen av kalvens eget immunforsvar.