COLOSTRUM


Velg betalingmåte:

Abonnementet er uten binding og kan sies opp fortløpende med siste frist 10 dager før neste sending ved å kontakte kundeservice. Siste frist dato finner du på din faktura. Veiledende pris er kr 399. Porto og eksp kr 39,50 tilkommer hver sending. Pakke nr 2 kommer etter ca 4 uker.

Den inneholder 2 bokser = 14/16 ukers bruk.
Totalpris per forsendelse inkl porto er kr 677,50 (Dette tilsvarer kun kr 319,- pr boks/mnd).
Deretter mottar du videre forsendelser hver 14.uke (pulver hver 16.uke)med 20% rabatt.

COLOSTRUM er råmelk

BornAgain Colostrum med råmelk er naturens måte å kick-starte nytt liv. Ikke bare hos nyfødte men også hos unge, voksne og gamle. Derfor navnet Born:Again.

Born Again inneholder råmelk fra første melking innen 6 timer etter kalving. Allerede ved 2. melking er 80% av colostrumen borte.

Kalvedans er en del av norsk husmannskost som mer eller mindre er gått i glemmeboken. Den viktigste ingrediensen i kalvedans er råmelk eller COLOSTRUM. COLOSTRUM er den første melkeaktige utskillelsen som blir produsert i pattedyrs melkekjertel før den begynner å produsere melk. All utskillelse som skjer etter denne første utskillelsen omtales som mellom-melk. Allerede ved 2. melking er 80% av colostrumen borte.

Designet av naturen for å sikre overlevelse

COLOSTRUM er altså ikke melk, men en kompleks sammensetning av beskyttende, stimulerende og reparerende substanser, designet av naturen for å sikre overlevelse. Kalven fødes med lav immunstatus, og de får optimal beskyttelse ved å drikke COLOSTRUM fra mor. Kalvene opparbeider seg på den måten immunforsvar mot infeksjoner gjennom COLOSTRUM, som er svært rik på viktige immunstoffer og stimulerer også utviklingen av kalvens eget immunforsvar.

Hovedingredienser og dosering

COLOSTRUM_INGREDIENSER