Byttet kaffe
- Raste ned i vekt

Monica Johansen (45) fra Skaun raste ned i vekt etter at hun byttet fra vanlig kaffe til CoffeeSlender.
Etter at jeg begynte å drikke CoffeeSlender hver dag, så har jeg rast ned fra 108 kilo til jeg i dag har en trivselsvekt på 68 kilo.

“Selvtilliten er tilbake, livet smiler og jeg har masse energi og overskudd.”

Velg betalingmåte:

CoffeeSLENDER - første forsendelse 50% - nå kun kr 199 for 30 dager
Abonnementet er uten binding og kan sies opp fortløpende med siste frist 10 dager før neste sending ved å kontakte kundeservice. Siste frist dato finner du på din faktura. Veiledende pris er kr 399. Porto og eksp kr 39,50 tilkommer hver sending. Pakke nr 2 kommer etter ca 4 uker.

Den inneholder 3 poser = 90 dagers bruk.
Totalpris per forsendelse inkl porto er kr 996,50 (Dette tilsvarer kun kr 319,- pr boks/mnd).
Deretter mottar du videre forsendelser hver 90.dag med 20% rabatt.

MONA GRUDT

(Tidligere Miss Universe, fra Norge)
- Jeg er avhengig av kaffe! Ved å erstatte vanlig kaffe med CoffeeSLENDER, har det blitt betydelig lettere å holde vekten, sier Mona.

- Jeg fikk CoffeeSLENDER i julegave for noen år siden. Jeg visste ikke om kaffen hadde noen spesiell effekt, så jeg drakk den bare fordi jeg trodde det var bra for kroppen. Idag drikker jeg 2-3 kopper CoffeeSLENDER hver dag. En god kopp kaffe etter hvert måltid er flott!


SUNN LIVSSTIL
Gode matvaner og regelmessig mosjon er ALT for å føle seg bra og samtidig se bra ut. Mona Grudt drikker CoffeeSLENDER som et tilskudd til sin sunne livsstil. Hun foretrekker å drikke en kaffe med dokumentert gode virkninger enn hvilken som helst annen kaffe. For henne er CoffeeSLENDER et soleklart valg.

MONICA JOHANSEN

(Fra Skaun)
- Etter at jeg begynte å drikke CoffeeSLENDER hver dag, har jeg gått ned fra 108kg til en trivselsvekt på 68kg. Selvtilliten er tilbake, livet smiler og jeg har masse energi og overskudd!


Les mer på www.coffeeslender.almea.no


Dokumenterte effekter

En åpen pilotstudie på kaffekstraktet i CoffeeSLENDER ble gjennomført i 2002 ved The University of Maine, USA. Dosen som ble gitt tilsvarer den mengden klorogensyre 3 kopper med CoffeeSLENDER gir.

60 % av deltakerne fikk en reduksjon i blodsukkeret. Reduksjonen var på hele 50 %. Redusert blodsukker betyr mindre insulin og mindre lagring av fett i kroppen.

Siden klorogensyre har den egenskapen at den reduserer blodsukkeret effektivt, vil den kunne påvirke vekten. Det spesielle grønne kaffebønnekstraktet i CoffeeSLENDER er standardisert til å inneholde minst 45 % klorogensyre som har vist seg å stabilisere blodsukkernivået og dermed redusere lagring av fett i fettcellene. Den er også en meget sterk antioksidant. Det høye innholdet av antioksidanter påvirker også helsen positivt. Det er antioksidantenes potensielle evne til å stoppe betennelsesprosesser og motvirke at reaktive stoffer ødelegger proteiner, DNA og fett, som gir den positive helseeffekten.

En dobbel-blind studie publisert i The Journal of International Medical Research i 2007 viste at de som fikk CoffeeSLENDER gjennomsnittlig gikk ned hele 5,4 kg etter 12 uker.

CoffeeSLENDER

CoffeeSLENDER er et norskutviklet kosttilskudd som inneholder et ekstrakt utvunnet fra ferske, ubrente kaffebønner. Dette ekstraktet hindrer karbohydrater i å omdannes til fett.

Dette medfører at karbohydratene ikke lagres i kroppen. Kaffebønnen har helt spesielle ingredienser som kan nyttiggjøres til å kontrollere blodsukkeret. Kaffe er vår viktigste kilde til antioksidanter. CoffeeSLENDER inneholder ekstra mye antioksidanter.

CoffeeSLENDER pulverkaffe brukes på samme måte som vanlig kaffe; den røres ut i kokende vann. CoffeeSLENDER inneholder samme mengde koffein (ca 60 mg) som vanlig pulverkaffe.

Fakta om kaffe

Visste du att...
  • Vi sier kaffebønner selv om de er virkelig bær.
  • Kaffe har eksistert i over 11 århundrer, og er i dag den mest konsumerte drikken i verden.
  • Kaffe er det nest mest brukte produktet i verden bare slått av olje.
  • I 1785, brøt kaffe-opprøret ut i Preussen fordi kaffen var begrenset til adelen, presteskapet og høye embetsmenn.
  • Beethoven var en stor kaffedrikker. Svært nøye var han også, og krevde at hver kopp var brygget på nøyaktig 60 bønner.