Bio-Qinon Q10 Gold
- kroppens egen energiVelg betalingmåte:

Bio-Qinon Q10 Gold - første forsendelse 50% - kun kr 199 for 30 dager
Abonnementet er uten binding og kan sies opp fortløpende med siste frist 10 dager før neste sending ved å kontakte kundeservice. Siste frist dato finner du på din faktura. Veiledende pris er kr 399. Porto og eksp kr 39,50 tilkommer hver sending. Pakke nr 2 kommer etter ca 4 uker.

Totalpris per forsendelse inkl porto er kr 678,50 (Dette tilsvarer kun kr 128,- pr boks/mnd).
Deretter mottar du videre forsendelser hver 5.mnd med 20% rabatt.

Trine Haltvik

Jeg har langt større utholdenhet
- Det er hardt å trene to timer hver dag, men jeg kan absolutt merke at det er lettere når jeg tar Q10-kapslene», forteller den tidligere landslagspilleren Trine Haltvik, som stadig dyrker håndball på høyt plan.

Fra den dag Trine Haltvik tok sin første Q10 kapsel, gikk det omtrent tre uker før hun kunne merke en forskjell. Til gjengjeld har hun hatt utbytte av preparatet siden. «Jeg anvender naturligvis mye tid med håndball og trening, men jeg leker jo også mye med min datter på to år, og alt føles mer overkommelig når man har energi,» sier Trine og tilføyer at hun generelt føler seg friskere, og forøvrig ikke har vært syk siden februar.

Birgit Olanders

Hver morgen våkner jeg utslitt
- Lange og krevende arbeidsdager preget Birgit Olanders liv den tiden hun jobbet inne sjøovervåkning. Små kapsler ladet med kroppens egen energi, coenzym Q10, ga henne styrke til å ta hånd om jobb, mann og to katter.

- Det fungerte virkelig! Nå tar jeg Q10 hver dag og det kommer jeg til å fortsette med så lenge jeg lever. Jeg sover godt, og våkner uthvilt og klar for neste dag.

Prisberømt formulering

Bio-Qinon Q10 Gold inneholder koenzym Q10 i en prisberømt formulering der den aktive ingrediensen er oppløst i vegetabilsk olje, innkapslet i små, myke kapsler. Denne formuleringen har vist seg å ha overlegent best opptak i kroppen, sammenlignet med tabletter, granulat eller pulver.

Q10 og forskning

Det er hittil publisert mer enn 2600 vitenskapelige artikler om koenzym Q10. I 1978 fikk engelskmannen Peter Mitchell Nobel-prisen for sitt arbeide med stoffet.

PharmaNord støtter hjerteforskning

Pharma Nord støtter aktivt vitenskapens bestrebelser på å finne nye behandlingsmuligheter for hjertesykdommer, spesielt med henblikk på å øke livskvaliteten hos mennesker som på grunn av alder eller sykdom lider av Q10-mangel. Blant annet har Pharma Nord iverksatt Q-SYMBIO, en stor multinasjonal studie med Q10. Målet er å fastslå Q10s potensiale som supplerende behandling av kronisk hjertesvikt.

Hva er Bio-Qinon Q10 Gold?

Det er et registrert legemiddel som kom på markedet i 1990 og består av bløte, lystette gelatinkapsler med 30 mg koenzym Q10 oppløst i vegetabilsk oljer ved hjelp av en spesiell varmebehandling.

Q10 inntak og behov

Normalt produseres altså Q10 i kroppen vår, men denne produksjonen avtar med årene. I tillegg er forbruk av Q10 større ved sykdom og økt fysisk aktivitet. Mange idrettsfolk benytter Q10 for å fremme prestasjoner. Det er konstatert lave Q10-verdier i plasma hos idrettsfolk, noe som kan påvirke kroppens forsvarssystemer mot sykdommer og prestasjonsevnen. Ekstra tilskudd av Q10 er mest aktuelt for personer over 35 år, ved stress, økt fysisk aktivitet og ved sykdom.

Biotilgjengelighet av forskjellige Q10-produkter

Ordet biotilgjengelighet har med stoffenes opptak i kroppen å gjøre. Det er nemlig slik at ikke alle Q10-produkter som er å få i forretningene tas like godt opp i kroppen. Koenzym er et fettløselig stoff som må løses opp før det kan tas opp fra tarmen. En undersøkelse har vist at Q10 oppløst i vegetabilsk olje i myke gelatinkapsler (Bio-Qinon Q10) var den av fire forsøkspreparater som var best oppløselig. Det er hittil ikke kjent om andre produsenter har levert tilsvarende undersøkelser for å dokumentere sine produkters opptakelighet.

Q10 som antioksidant

Q10`s evne til å fange opp og avgi elektroner gjør stoffet velegnet til å eliminere de reaktive mokyleforbindelsene (frie radikaler), som kan oppstå naturlig i kroppnes stoffskifteprosesser eller som følge av stråling eller kjemisk forurensing. Stoffer med disse egenskaper kalles antioksidanter og sammen med andre antioksidanter som feks vitamin E, vitamin C og naturlige enzymer utgjør Q10 et forsvarssystem mot disse skadelige forbindelsene.

Bio-Qinon Q10 Gold - kroppens egen energi

Etter mer enn 30 års vitenskapelig forskning er koenzym Q10's betydning for energiproduksjonen blitt avslørt. Koenzym Q10, som også blir kalt ubiqinon, spiller en viktig rolle i cellenes energistoffskifte. Matens næringsemner omdannes til energi, som igjen benyttes av våre muskler og vårt forsvarssystem til deres funksjon. Siden kroppens egenproduksjon av Q10 minsker med årene og ved sykdom, blir det etterhvert viktig å tilføre kroppen ekstra Q10. Det man ikke klarer å tilføre ekstra ved hjelp av mat kan tilføres ved hjelp av Koenzymet Q10 i kapselform som Bio-Qinon Q10.

Produksjon av energi i kroppen

Det er særlig i cellenes mitokondrier vi finner Koenzym Q10. Spesielt gjelder dette alle celler i hjertemuskulatur, skjelettmuskulatur og i lever. Koenzym Q10 bidrar til at forbrenningsenergien fra næringsstoffene fører til dannelse av molekylet adenosintrifosfat (ATP). ATP brukes av cellene til alt som krever energi, som bevegelser, transport av næringsemner, produksjon av proteiner etc

Bio-Qinon Q10, innhold pr. dagsdose:
30 mg Ubiqinon (coenzym Q10), renset soyaolje

Dosering:
1 kapsel daglig. Svelges hel. Tas sammen med et måltid (kan med fordel tas til frokost). Anbefalt daglig dose må ikke overskrides.


Informasjon: Q10 kan hemme blodets evne til at koagulere og bør derfor ikke intas av folk i blodfortynnende behandling. Forsiktighet tilrådes ved nedsatt nyre og leverfunksjon. Må ikke brukes av barn under 2 år uten samråd med lege.
Bivirkninger: I sjeldne tilfeller er der rapportert hodepiner, svimmelhet og fordøyelsesbesvær. I enda sjeldnere tilfeller er der rapportert hudirritasjon. Les produktvedlegget omhyggelig.