Açai Complex

- en naturlig antioksidant med Vitamin-D!Velg betalingmåte:

Açai Complex - første forsendelse 50% - kun kr 114 for 2 mnd
Abonnementet er uten binding og kan sies opp fortløpende med siste frist 10 dager før neste sending ved å kontakte kundeservice. Siste frist dato finner du på din faktura. Veiledende pris er kr 229. Porto og eksp kr 39,50 tilkommer hver sending. Pakke nr 2 kommer etter ca 4 uker.

Totalpris per forsendelse inkl porto er kr 589,10 (Dette tilsvarer kun kr 183,20,- pr boks/mnd).
Deretter mottar du videre forsendelser hver 5.mnd med 20% rabatt.
Alexander Schauss

Antioksidantbomben

Acai har lenge vært populært i USA, men nå er også Acai på full fart inn i Europa. I boken " Antioksidantbomben Açai " lærer forfatteren og forskeren Alexander Schauss deg alt du trenger å vite om hvilke helsegevinster du kan oppnå ved å bruke de samme bærene som indianerne i Amazonas har brukt i årtusener. Boken er faglig gjennomgått av fagredaktør i Mat & Helse, Dag Viljen Poleszynski.

Forfatteren Alexander G. Schauss driver sitt eget forskningsinstitutt, og spesialiserer seg på ernærings- og plantemedisin. I flere tiår er han blitt betraktet som en av USAs fremste eksperter på sammenhengen mellom ernæring og mental og fysisk helse. Han har flere ganger vært i Norge, er godt kjent og nyter stor respekt i det norske helhetsmedisinske miljø.

Almea.no

Bærekraftig for miljøet og for bøndene

Tusenvis av bønder i Amazonas’ regnskog har nå funnet seg et nytt levebrød. De dyrker og leverer Acaifrukt til produksjon av kapsler som selges i hele den vestlige verden. Acaifrukten vokser kun i et avgrenset geografisk område, så det finnes ikke kopiprodukter. Kvalitetskontrollen er streng, både med hensyn til regler for dyrking, og hvem som får kjøpe. Ved å kjøpe Acai … bidrar du derfor til å bevare regnskogen, og til at bøndene kan leve et anstendig liv og drive bærekraftig fruktdyrking.

Acai

Acai bær er en kraftig antioksidant fra dypt inne i regnskogene i Sør-Amerika, Acai bær blir ofte omtalt som superfood eller superfruit. Acai bæret er 30 ganger så kraftig som druer og rundt 10 ganger så kraftig som blåbær. Acai Complex blir framstilt av bærene til den viltvoksende palmen Acaizeiro og inneholder dessuten en synergi av kostfiber og fytosteroler som fremmer det kardiovaskulære systemet og fordøyelsen. Dette har bidratt til å gjøre Acai kjent i Norge også for sine vektregulerende egenskaper.

Bærene blir frysetørret rett etter innhøstingen – dette bevarer maksimalt innhold av antioksidanter. I tillegg til et høyt innhold av antioksidanter, inneholder Acai Complex en rekke viktige vitaminer og mineraler, kostfibre samt de viktige fettsyrene omega-3, 6 og 9. Acai Complex er et naturlig kosttilskudd helt uten kunstige tilsetningstoffer. Fruktkjøttet i Acai bærene inneholder en bemerkelsesverdig og helt spesiell kombinasjon av antioksidanter som bekjemper for tidlig aldring 10 – 30 ganger mer effektivt enn blåbær og/eller rødvin som bekjemper tidlig aldring. Videre inneholder bærene en tilnærmet perfekt kombinasjon av aminosyrer kombinert med viktige spormineraler. Dette er avgjørende for funksjonen som får musklene til å trekke seg sammen og slappe av, og for cellenes evne til å fornye seg. Alle viktige deler av ditt daglige kosthold.

Innhold pr døgndose:

  • 600 mg Acai (euterpe oleracea bacca)
  • 10ug* Vitamin D-3
  • 11 mg Antocyaner
  • 45 mg Omega-6 fettsyrer
  • 150 mg Omega-9 fettsyrer

Dosering:
2 kapsler daglig ifm måltid
Anbefalt døgndose bør ikke overstrides.

Pakning:
60 kapsler

Hovedingredienser og dosering

ACAI_INGREDIENSER